Ons werk

Eerst zien, dan geloven! Benieuwd naar ons werk? Bekijk deze uitgelichte projecten.

Op basis van de ACA Winstore koppeling is er een maatwerk web design en webshop ontwikkeld met als belangrijk punt, gebruikersgemak voor mobiele gebruikers. Een goede structuur voor een perfecte workflow.

Web DevelopmentOnline StrategieHostingACA Winstore KoppelingWeb Design

Het complete plaatje. Van maatwerk design tot het ontwikkelen van een geheel nieuwe website met als klap op de vuurpijl een Realworks koppeling met alle eisen en wensen voor een ultieme workflow.

Web DesignRealworks KoppelingWeb DevelopmentHostingMaatwerk

Een prachtig project met de gehele uitwerking van webdesign tot bestelplatform met MplusKASSA koppeling.

HostingMaatwerkMplusKASSA KoppelingWeb DesignWeb Development

Een uniek design dat heeft geresulteerd tot een prachtige website met veel interactieve elementen en een maatwerk agenda voor een soepele verwerking van cursussen.

MaatwerkOnline StrategieHuisstijlWeb DesignWeb DevelopmentHosting

Door de nieuwe website van Zoeteman Schoonmaak wil je ze meteen inhuren om bij jouw bedrijf schoon te maken! De huisstijl hebben we doorgevoerd naar een maatwerk design met tot slot, de website ontwikkeling.

Online StrategieHuisstijlWeb DesignWeb DevelopmentHosting

Een geheel uitgewerkt design die naadloos aansluit op de ontwikkelde interactieve database. Alle functie eisen en wensen zitten verwerkt in dit professionele en gebruiksvriendelijke systeem.

HostingMaatwerkWeb DesignWeb Development

Een maatwerk design, ontwikkeling van de website in 2 talen met een custom made calculator module. Een doorlopende samenwerking waarbij we de website continu aan het uitbreiden en verbeteren zijn.

Web DesignWeb DevelopmentHostingMaatwerk

Een prachtig maatwerk design met mooie illustraties. Het maatwerk design hebben we uitgewerkt tot een gebruiksvriendelijke webshop met vele leuke functionaliteiten.

Web DesignWeb DevelopmentHostingMaatwerk

We hebben gekozen voor een gebruiksvriendelijke maatwerk website die uitstekend samenwerkt met onze Recruitee koppeling. Op deze manier worden vacatures overzichtelijk weergegeven en is bekijken en reageren op vacatures super makkelijk.

Web DesignRecruitee KoppelingWeb DevelopmentHostingMaatwerk

Andere frisse cases

Merken en organisaties die hebben gekozen voor een samenwerking met Minty Media. Laat je inspireren door deze cases!

Wij maken gebruik van Cookies