Wie zijn wij?

Wij zijn een internetbureau in Haarlem met passie voor design en techniek.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Stuur een mail

Bel ons

Ons verhaal

Wij gaan voor een fijne samenwerking en helpen je graag verder met je online wensen.

Opgericht in 2013, midden in de economische crisis. Hierdoor hebben we een hardwerkende mentaliteit, zijn we transparant en zijn we altijd in voor nieuwe ideeën.

 

Minty Media is een jong mediabureau, gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en webshops op het open source platform WordPress. Voor zowel het bouwen, optimaliseren en het beheer en onderhoud ben je bij ons aan het juiste adres. Naast het ontwikkelen van websites biedt Minty Media ook API koppelingen, internet-marketing en hosting aan om het succes van klanten te vergroten. De hosting wordt uitgevoerd onder de naam Minty Hosting. Binnen onze hosting is het mogelijk een domeinnaam te registreren, heb je keuze uit verschillende hosting pakketten én kan je kiezen voor een eigen server om zo de snelheid van je website te waarborgen. 

 

Transparantie en een prettige samenwerking vinden we erg belangrijk. We zijn flexibel tijdens de samenwerking en bewegen graag met je mee. Een eenmalige samenwerking is prima, maar partnerschap is voor ons de key. Na het opleveren van een project denken we graag ook in de toekomst verder met je mee. 

Wij vinden het belangrijk dat iedere klant een passende oplossing krijgt bij zijn probleemstelling. Met vragen en/of uitbreidingen kan Minty Media je optimaal helpen.

Bij Minty Media vinden wij innovatie erg belangrijk en zijn we altijd opzoek naar oplossingen voor bepaalde probleemstellingen. Door het maken van API koppelingen kunnen er veel probleemstellingen opgelost worden binnen de website of webshop. Zo bieden wij momenteel al verschillende kassa koppelingen aan die bijvoorbeeld automatisch de voorraad wijzigen tussen de kassa en de webshop. Maar ook voor koppelingen tussen Marketplaces zit je bij ons goed. Tijd is kostbaar voor vele bedrijven, waardoor automatisering waardevol kan zijn. We vinden het dan ook een cadeautje als we jou hierin kunnen ondersteunen. 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Stuur een mail

Minty Squad

Als digital partner helpen we je graag met slimme, creatieve en op maat gemaakte oplossingen!

job dekker eigenaar Minty Media
Job
Owner
websites maken minty media
Owen
Design & Front-end
website bouwer Minty Media
Pawel
Back-end developer
Arthur1
Arthur
Back-end developer
Isaac
Isaac
Back-end developer
minty media medewerkers
Eva
Office Manager
no-photo
Ties
Front-end developer
Joep
Joep
Server beheerder
Fela
Fela
Design & Front-end
no-photo
Mario
Server beheerder
no-photo
Daan
Back-end developer
Wij maken gebruik van Cookies