Wie zijn wij?

Wij zijn een internetbureau in Haarlem met passie voor design en techniek.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Stuur een mail

Ons verhaal

Wij gaan voor een fijne samenwerking en helpen je graag verder met je online wensen.

Opgericht in 2013, midden in de economische crisis. Daardoor hebben we een hard werkende mentaliteit, zijn we transparant en zijn we altijd in voor nieuwe ideeën. Minty Media is een jong mediabureau, gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en webshops op het open source platform WordPress. Voor zowel het bouwen, optimaliseren en het beheer en onderhoud ben je bij ons aan het juiste adres. Naast het ontwikkelen van websites biedt Minty Media ook API koppelingen, internet-marketing en hosting aan om het succes van klanten te vergroten. De hosting wordt uitgevoerd onder de naam Minty Hosting Binnen onze hosting is het mogelijk een domeinnaam te registreren, heb je keuze uit verschillende hosting pakketten en kan je kiezen voor een eigen server om zo de snelheid van je website te waarborgen. 

Transparantie en een prettige samenwerking vinden we erg belangrijk. We zijn flexibel tijdens de samenwerking en bewegen graag met je mee. Een eenmalige samenwerking is prima, maar partnerschap is voor ons de key. Na het opleveren van een project denken we graag ook in de toekomst verder met je mee. 

Wij vinden het belangrijk dat iedere klant een passende oplossing krijgt bij zijn probleemstelling. Met vragen en of uitbreidingen kan Minty Media je optimaal helpen.

Bij Minty Media vinden wij innovatie erg belangrijk en zijn we altijd opzoek naar oplossingen voor bepaalde probleemstellingen. Door het maken van API koppelingen kunnen er veel probleemstellingen opgelost worden binnen de website of webshop. Zo bieden wij momenteel al verschillende kassa koppelingen aan die bijvoorbeeld automatisch de voorraad wijzigen tussen de kassa en de webshop. Maar ook voor koppelingen tussen Marketplaces zit je bij ons goed. Tijd is kostbaar voor vele bedrijven, waardoor automatisering waardevol kan zijn. We vinden het dan ook een cadeautje als we hierin kunnen ondersteunen. 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Stuur een mail

Minty medewerkers

We helpen je graag verder!

job
Job Dekker
Owner
owen
Owen
Design & Front-end
no-photo
Zara
Design & Front-end
no-photo
Lisa
Design & Front-end
Menno
Menno
Back-end developer
pawel
Pawel
Back-end developer
eva
Eva
Seo & Marketing
no-photo
Sam
Content Creator