MplusKASSA WooCommerce koppeling

Met de MplusKASSA WooCommerce Koppeling wordt het beheren van een webshop, naast het hebben van een fysieke winkel of meerdere winkels kinderspel!

MplusKASSA koppeling functionaliteiten

MplusKASSA koppeling

Maandelijks opzegbaar

Data synchronisatie binnen 2 minuten

Onbeperkt product updates

Online monitoring

Support bij implementatie

Prijs op aanvraag

mpluskassa woocommerce koppeling

Tijd besparen met de MplusKASSA koppeling

Met onze MplusKASSA koppeling met WooCommerce is dubbel invoeren verleden tijd! De MplusKASSA koppeling zorgt er voor dat jouw producten, voorraden, klanten en meer informatie met elkaar gekoppeld staan. Met de koppeling wordt het beheren van een webshop, naast het hebben van een fysieke winkel of meerdere winkels kinderspel! De koppeling zorgt er voor dat jouw producten en voorraden uit het MplusKASSA systeem doorgezet worden naar jouw WooCommerce webshop. Hierdoor kan je alle beschikbare producten ook gemakkelijk online te koop aanbieden.

Koppeling vereisten

Hoe meer modules binnen MplusKASSA geactiveerd zijn, hoe meer functies onze WooCommerce koppeling kan uitvoeren.

De MplusKASSA plug-in voor WooCommerce

De MplusKASSA is leidend binnen de koppeling. Binnen 2 minuten wordt de voorraad uit MplusKASSA gesynchroniseerd met de producten op jouw WooCommerce website. Hierdoor bespaar je veel tijd in het onderhoud van de webshop, wat veel kostbare tijd scheelt.

MplusKASSA branches

MplusKASSA koppeling maatwerk wensen?

Naast onze basis MplusKASSA WooCommerce koppeling, is maatwerk ook mogelijk. Wij analyseren jouw online situatie en zullen de koppeling volledig aan laten sluiten op jouw MplusKASSA eisen en wensen.

Officiële MplusKASSA partner

Met trots kunnen we zeggen dat Minty Media officieel API partner is van MplusKASSA. We werken nauw samen met MplusKASSA. Zij hebben ons benoemd tot officiële MplusKASSA API partner. Hierdoor kunnen we snel schakelen met MplusKASSA en zal het gebruik van de koppeling ook altijd bekend zijn bij MplusKASSA.

Via de website van MplusKASSA kun je ons terug vinden als officiële API partner.

mpluskassa koppeling met woocommerce

FAQ

Ik heb een specifieke wens die ik ontwikkeld wil hebben binnen de MplusKASSA koppeling, is dat mogelijk?

Ons team en de koppeling zijn erg flexibel en we denken graag met je mee. Daarom is geen probleem voor ons te gek en zoeken we graag naar de perfecte maatwerk oplossing voor jouw probleem.

Kunnen jullie helpen als er iets mis gaat?

Ja zeker! Voor de MplusKASSA is een uitgebreid monitoringssysteem ontwikkeld. Daardoor kunnen we snel schakelen wanneer er iets mis dreigt te gaan. Kom je ergens niet helemaal uit of heb je vragen over de koppeling? We helpen je graag verder!

Wij maken gebruik van Cookies

De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak.