Beheer en aanpassingen

Heb jij een website of webshop die op basis van content actief veranderd? Dan is een beheer en aanpassingen abonnement bij Minty Media een slimme keuze. 

wordpress website onderhoudt laten uitvoeren

WordPress website laten onderhouden

Met het beheer en aanpassingen abonnement kan je maandelijks aanpassingen laten verrichten op je website of webshop. Dit kunnen kleine wijzigingen zijn, zoals het wijzigen van tekst of afbeeldingen, maar ook grotere aanpassingen, zoals het toevoegen van nieuwe functies, pagina’s of aanpassingen van de lay-out van je website.

Wat kan je verwachten bij een maandelijks beheer en aanpassingen abonnement

Met het maandelijks beheer en aanpassingen abonnement van Minty Media kun je rekenen op updates, veiligheid en kleine aanpassingen van je website of webshop zodat jij je volle aandacht kunt besteden aan je bedrijf of organisatie.

Onderhoud en updates

Minty Media zal ervoor zorgen dat je website up-to-date is met de nieuwste versies van WordPress, thema’s en plugins, en dat eventuele beveiligingsproblemen worden opgelost.

Beveiliging

Minty Media zal ervoor zorgen dat je website veilig is tegen hackpogingen, malware of andere beveiligingsrisico’s. Met de juiste beveiligingsmaatregelen houden we spam buiten de deur. 

Technische ondersteuning

Als je website technische problemen ondervindt, kun je bij Minty Media terecht voor hulp en ondersteuning. Dit kan variëren van het oplossen van kleine technische problemen, grote technische problemen tot het uitvoeren van bug fixes.

Kleine aanpassingen

Afhankelijk van je abonnement kun je kleine of grote aanpassingen aan je website uit laten voeren, zoals het toevoegen van nieuwe pagina’s, het wijzigen van foto’s of teksten, of het aanpassen van je thema of lay-out.

Minty Media

Wij zijn een internetbureau in Haarlem met passie voor design en techniek. 

0

Om mee te kunnen kijken op je computer, hebben we AnyDesk nodig. Installeer de software om sneller geholpen te kunnen worden.