UX/UI design

Wil je een website of webshop laten maken? Dan is een professioneel en gebruiksvriendelijk UX/UI design met een op maat gemaakte vormgeving de eerste en een hele belangrijke stap! Bij Minty Media maken we voor elke onderneming een op maat gemaakte web design die geheel aansluit bij de huisstijl van jouw onderneming. Onze team aan professionals maken de perfecte combinatie met een gebruiksvriendelijk UX/UI design die naadloos aansluit op de techniek die we ontwikkelen voor jouw website of webshop.

Benieuwd naar ons werk?

Een professioneel web design laten maken

Een professioneel web design zorgt voor een gepolijste en aantrekkelijke uitstraling van je website of webshop. Dit wekt vertrouwen bij bezoekers en kan helpen om een positieve indruk achter te laten en de acties op je website of webshop te vergroten.

Met een professioneel web design kunnen we de gebruikerservaring optimaliseren en zorgen voor een intuïtieve navigatie op je website. Dit maakt het gemakkelijk voor bezoekers om de gewenste informatie te vinden en te interacteren met je website of webshop. Een professioneel web design houdt rekening met de groeiende trend van mobiel internetgebruik. Ons design team zal ervoor zorgen dat je website goed wordt weergegeven op verschillende apparaten en schermformaten, waardoor een consistente ervaring wordt geboden, ongeacht het gebruikte apparaat.

Bij Minty media ontwerpen we altijd jouw website of webshop met het oog op toekomstige groei en uitbreiding. Dit betekent dat de website of webshop gemakkelijk kan worden aangepast en uitgebreid naarmate je onderneming groeit, zonder dat dit ten koste gaat van de functionaliteit of het ontwerp.

Nog geen logo en huisstijl

Minty Media

Wij zijn een internetbureau in Haarlem met passie voor design en techniek. 

0
wordpress web bureau haarlem

Ondersteuning en onderhoud

Minty Media kan ook ondersteuning bieden bij het onderhoud en de updates van je website of webshop. Dit kan onder meer het updaten van thema’s of plug-ins, het bijwerken van inhoud of het oplossen van technische problemen omvatten. Het hebben van deze ondersteuning kan je tijd en moeite besparen en ervoor zorgen dat je website goed blijft functioneren.

Om mee te kunnen kijken op je computer, hebben we AnyDesk nodig. Installeer de software om sneller geholpen te kunnen worden.