Huisstijl en Logo ontwerp

Wil je graag een website of webshop laten maken door Minty Media maar heb je eerst een sterke huisstijl of logo nodig voor je onderneming? Dan helpen we je graag verder!

Een huisstijl is het visuele gezicht van een bedrijf, merk of organisatie. Het omvat verschillende elementen, zoals het logo, kleurenschema, typografie, grafische elementen en de algehele visuele identiteit.

Minty Media

Wij zijn een internetbureau in Haarlem met passie voor design en techniek. 

0

Huisstijl laten maken

Een sterke huisstijl laten maken is biedt verschillende voordelen en draagt bij, aan de succes van je onderneming. Een huisstijl helpt bij het creëren van een herkenbare merkidentiteit. Het zorgt voor consistentie in alle communicatie-uitingen, waardoor mensen het merk gemakkelijker kunnen herkennen en onthouden. Maar een goed ontworpen huisstijl straalt ook professionaliteit en betrouwbaarheid uit. Het geeft potentiële klanten en partners een positieve eerste indruk en wekt vertrouwen.

In een competitieve markt kan een unieke huisstijl ervoor zorgen dat een bedrijf of merk opvalt tussen de concurrentie. Binnen een grotere onderneming hebben ontwerpers en marketeers een duidelijk kader om mee te werken met een goede huisstijl. Het bespaart tijd en moeite bij het maken van nieuwe materialen, omdat de richtlijnen en elementen al zijn vastgesteld.

Logo laten maken Haarlem

Een logo is een grafisch symbool dat de identiteit van een merk vertegenwoordigt. Het fungeert als een visueel ankerpunt dat mensen associëren met het bedrijf of merk. Een goed ontworpen logo kan de herkenbaarheid vergroten en mensen helpen het merk gemakkelijker te onthouden.

Wil je een logo laten ontwerpen door een partij in Haarlem? Dan ben je bij Minty Media aan het juiste adres. Ons team professionals zitten graag samen met jou om de tafel om het perfecte logo te creëren.

Huisstijl diensten die we aanbieden

Benieuwd naar ons werk?

Om mee te kunnen kijken op je computer, hebben we AnyDesk nodig. Installeer de software om sneller geholpen te kunnen worden.