Online marketing

Minty Media is een full service web bureau, ook voor online marketing ben je bij ons aan het juiste adres. Met online marketing kun je echt alle kanten op. Zo kunnen de specialisten waar we mee samenwerken helpen bij zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Ads (SEA), social media advertising en e-mailmarketing.

Bekijk de online marketing diensten

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Zoekmachineoptimalisatie (SEO): Het optimaliseren van de website om hoger te scoren in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.

Zoekmachine-adverteren (SEA)

Het adverteren op zoekmachines door middel van betaalde advertenties in zoekresultaten op Google.

Sociale media advertising

Het gebruik van sociale media platforms zoals Facebook, Instagram, TikTok en LinkedIn om de doelgroep te bereiken en te betrekken.

E-mailmarketing

Het opzetten en automatisch verzenden van gerichte e-mails naar potentiële klanten om de verkoop te stimuleren.

Waarom kiezen voor online marketing

Met online marketing kun je met jouw onderneming een groot publiek bereiken. Ook kun je met online marketing een gerichte doelgroep bereiken die aansluit bij jouw onderneming. Door gebruik te maken van verschillende targeting opties kun je met jouw onderneming focussen op de juiste marketinginspanningen. Meet gemakkelijk de resultaten van je marketinginspanningen. Met behulp van webanalyses en andere meetinstrumenten kunnen we nauwkeurig marketingstrategieën beoordelen en bijsturen waar nodig.

Online marketing of traditionele marketing

Online marketing kan vaak kosten effectiever zijn dan traditionele marketingmethoden. Zo heb je met traditionele marketing vaak te maken met kosten voor een grafisch vormgever, druk- en distributiekosten of de kosten van een platform. Met online adverteren heb je vaak alleen de kosten van het advertentiekanaal of de kosten per klik. Of zelfs met organische marketing, heb je geen kosten. Organisch marketing is een onderdeel van social media marketing waarbij er op een natuurlijke manier, zonder kosten verkeer wordt gegenereerd.

Minty Media

Wij zijn een internetbureau in Haarlem met passie voor design en techniek. 

0

Wij werken met een team online marketing specialisten

Minty Media bied een groot scala aan online diensten aan. Toch kiezen we ervoor om de online marketing uit te besteden aan een team specialisten die de hele dag niet anders doen dan bezig zijn met de nieuwste online marketing snufjes.

Wij denken dat het niet juist is om ons eigen werk te beoordelen op marketing verbeteringen. Wij vinden het van belang dat er altijd door een andere partij kritisch gekeken wordt naar de volgende stap op het gebied van online marketing. Daarom hebben we een aantal online marketing bureaus in ons portfolio waar we graag mee samenwerken en waar we de kwaliteit van online marketing kunnen waarderen en die net als Minty Media goede service belangrijk vindt.

online marketing haarlem