Stichting Hotels for Trees

Ontdek de mogelijkheden van uitgebreid dashboard met vele functionaliteiten, grafieken die real-time gegevens onthullen en API-integraties die de weg vrijmaken voor geautomatiseerde efficiëntie.

DesignHostingKoppelingMaatwerkOntwikkeling

Stichting Hotels for Trees

Een groenere hotelwereld

Stichting Hotels for Trees is een voorloper op het gebied van een groenere benadering in de hotellerie door voor elke dag dat een gast ervoor kiest om geen kamerreiniging te laten uitvoeren, een boom te planten. Deze innovatieve aanpak bevordert niet alleen duurzaamheid, maar draagt ook actief bij aan herbebossingsprojecten wereldwijd. Minty Media heeft een mooie samenwerking met Stichting Hotels for Trees om het online platform continue door te ontwikkelen dat naadloze communicatie en gegevensbeheer tussen hotels en de stichting mogelijk maakt.

Kleuren
Fonts
Stichting Hotels for Trees

Maatwerk oplossingen

Uitgebreid dashboard
Minty Media creëerde een gebruiksvriendelijk dashboard waarmee hotels eenvoudig overgeslagen kamerreinigingen kunnen melden en relevante gegevens kunnen bijwerken binnen hun eigen account via Stichting Hotels for Trees.

Registratieformulier en account
Minty Media ontwikkelde een uitgebreid registratieformulier waarmee hotels zich kunnen aansluiten bij Stichting Hotels for Trees en accounts kunnen aanmaken voor gestroomlijnde gegevensinvoer. Bij meerdere vestigingen per hotel hebben we het account zo ontworpen dat je per vestiging kunt switchen van account.

Dynamische grafieken
Ons team implementeerde dynamische grafieken om belangrijke statistieken weer te geven, zoals het aantal deelnemende hotels, hoeveel bomen er bij de start zijn geplant, hoeveel bomen er per maand zijn geplant en hoeveel bomen er zijn geplant vanaf de start.

Zoekfunctionaliteit
Minty Media mocht een zoekfunctie ontwikkelen waarmee bezoekers binnen de website specifieke hotels kunnen vinden en hun deelname- en boomplantingsstatistieken kunnen bekijken.

Koppeling met Mailgun
Minty Media heeft een koppeling ontwikkeld met Mailgun om e-mailherinneringen te automatiseren, waardoor herinneringen worden gestuurd naar hotels om de niet-schoongemaakte-kamers in te vullen, zodat Stichting Hotels for Trees weet hoeveel bomen ze moeten planten.

Koppeling met Mews
Minty Media heeft een koppeling met Mews ontwikkeld, waardoor niet-schoongemaakte kamers automatisch worden opgehaald en weergegeven in de hotelaccounts op de website van Stichting Hotels for Trees. Hierdoor hoeven hotels niet apart in te loggen op Mews, maar vinden ze alle benodigde gegevens op één centrale locatie.

Koppeling met Smiirl
De koppeling met Smiirl, biedt hotels de mogelijkheid om real-time bij te houden hoeveel bomen er op dat moment worden geplant voor hun locatie. Met het gebruik van een ‘counter’, ontvangen hotels automatisch en nauwkeurig de juiste gegevens, rechtstreeks vanaf hun locatie.

hotels for trees website
Stichting Hotels for Trees

Resultaat

Voor Stichting Hotels for Trees zijn we continue bezig met het door ontwikkelen van het platform en realiseren we regelmatig nieuwe automatiseringen voor een efficiënte werkwijze. Met de juiste hosting oplossingen via Minty Hosting creëren we een gestroomlijnd platform.

Zie andere cases