Wagenhof Bedrijfsmakelaars

Het complete plaatje. Van maatwerk design tot het ontwikkelen van een geheel nieuwe website met als klap op de vuurpijl een Realworks koppeling met alle eisen en wensen voor een ultieme workflow.

DesignHostingKoppelingMaatwerkOntwikkeling

Design en website

Wagenhof is een bekende vastgoedmakelaar in Haarlem en omstreken op het gebied van bedrijfsmakelaardij, vastgoedbeheer, taxaties en beleggingen. Voor deze diensten hadden zij vier aparte websites. Wagenhof Bedrijfsmakelaars heeft Minty Media gevraagd een geheel project uit de denken en te ontwikkelen. Zo hebben we er voor gekozen om een maatwerk design te ontwikkelen en een geheel nieuwe website te ontwikkelen. Binnen deze nieuwe website vind je overzichtelijk de 4 belangrijkste diensten van Wagenhof: bedrijfsmakelaardij, taxaties, vastgoedbeheer en beleggingen. Binnen deze diensten is gebruik gemaakt van dezelfde huisstijl en lettertype, maar andere kleuren om zo een onderscheid tussen de diensten te creëren.

Kleuren
Fonts

Vastgoed

Realworks koppeling geheel in de Wagenhof stijl

Wagenhof Bedrijfsmakelaars liep in het verleden erg aan tegen het dubbel invoeren van content op verschillende platvormen. Dit koste Wagenhof erg veel tijd en is erg fout gevoelig door het handmatig invoeren van informatie op meerdere kanalen. Om dit probleem geheel op te lossen hebben we gekozen om de Realworks koppeling die panden synchroniseert tussen je website en Funda Business te implementeren. Hierdoor kan Wagenhof Bedrijfsmakelaars alle beschikbare informatie invoeren op Realworks, waarna de koppeling dit automatisch doorzet in de juiste vormgeving op de nieuwe website van Wagenhof Bedrijfsmakelaars. Voor Wagenhof Bedrijfsmakelaars scheelt dit een hoop extra taken en kostbare tijd.

Hosting en snelheid website

Bij een website met veel bezoekers en verkeer hoort natuurlijk ook een gebruiksvriendelijke en snelwerkende website. Voor Wagenhof Bedrijfsmakelaars hebben we daarom gekozen voor het ontwikkelen van een tussensysteem. Dit tussensysteem bewaart en bewaakt de panddata van de website waardoor de website razendsnel functioneert. Om de snelheid van de website compleet te maken hebben we de website op een eigen Minty Hosting server gezet voor een stabiele, veilige en toekomst proef website die gemakkelijk doorontwikkeld kan worden.

Zie andere cases

Om mee te kunnen kijken op je computer, hebben we AnyDesk nodig. Installeer de software om sneller geholpen te kunnen worden.