App Development

Heb je online wensen in de categorie van app development? Dan ben je bij Minty Media aan het juiste adres. Of je nu opzoek bent naar een web app of opzoek bent naar een maatwerk app ontwikkeling, Minty Media helpt je graag verder!

Web app laten ontwikkelen

Met App development kun je softwaretoepassingen uitvoeren op mobiele apparaten of andere elektronische apparaten, zoals tablets of smartwatches. Een web app heeft als voordeel dat het op elk apparaat te gebruiken is. Een web app wordt via het internet geladen en heeft geen vereiste installatie nodig op een apparaat. Zo kun je als webshop eigenaar er voor kiezen een web app te laten ontwikkelen voor het beheren van verkopen, betalingsverwerkingen en voor het bijhouden van inventarissen. Ook kan een web app gebruikt worden om sociale netwerken te maken, online cursussen aan te bieden of voor media- en entertainment doeleinde gebruikt worden. Web apps worden ook veel gebruikt in de reisbranche. Zo kun je met een web app in de reisbranche hotel of ticket boekingen bekijken en vluchtvolgsystemen koppelen. 

Over het algemeen is vrijwel alles mogelijk als het gaat om het ontwikkelen van een web app, afhankelijk van de complexiteit van de functionaliteit die nodig is en de technologieën die worden gebruikt om de app te bouwen.

Native en hybride app ontwikkeling

Er zijn twee primaire soorten mobiele app-ontwikkeling: native app-ontwikkeling en hybride app-ontwikkeling. Native app-ontwikkeling houdt in dat een app specifiek wordt gemaakt voor één platform, zoals iOS of Android. Hybride app-ontwikkeling omvat het gebruik van web technologieën om een app te maken die op meerdere platforms kan worden uitgevoerd.

Minty Media focust zich voornamelijk op hybride app ontwikkeling, ook wel web app genoemd.

Minty Media

Wij zijn een internetbureau in Haarlem met passie voor design en techniek. 

0

API-integraties

Vanwege vele vragen van onze vaste klanten hebben we meerdere API-koppelingen ontwikkeld die lezen en schrijven met jouw website of webshop. Zo hebben we verschillende kassa koppelingen ontwikkeld die in verbinding staat tussen je winkel en webshop. Maar ook een aantal koppelingen voor marketplaces hebben we ontwikkeld, denk aan bol.com koppeling of Amazon koppeling. Ook een aantal handige horeca of makelaars koppelingen hebben we ontwikkeld en kunnen aangevraagd worden voor maandelijks gebruikt.

Wil je een nieuwe koppeling laten ontwikkelen? Minty Media snapt als geen ander hoe belangrijk automatiseren is voor je onderneming. Wij helpen je graag verder!

apps laten ontwikkelen haarlem

App development maatwerk

We begrijpen als geen ander dat automatiseren waardevolle tijd kan besparen binnen je onderneming. Heb jij complexe ideeën over het laten ontwikkelen van een web app of native app? We denken graag met je mee over een maatwerk oplossing!

Benieuwd geworden?