Hosting

Hosting is stap 1 van jouw online onderneming. Bij Minty Media kun je terecht voor een website of koppeling, maar ook vind je bij ons betrouwbare en snelle webhosting voor een eerlijke prijs. Dit doen we via onze dochteronderneming Minty Hosting. 

webhosting haarlem

WordPress hosting

De snelheid van je website is essentieel voor de bezoekers van je website. Elke website of webshop is anders waardoor we altijd goed kijken naar de juiste hosting die perfect aansluit bij elke online onderneming.

Bij Minty Hosting zorgen we dat de basis van je website of webshop goed staat, je voorzien wordt van snelle en betrouwbare hosting en dat je kunt rekenen op onze bekende Minty service.

Minty Hosting diensten

Domeinnaamregistratie/ DNS

Webhosting

VPS Hosting (Virtual private server)

Back-ups

Minty Media

Wij zijn een internetbureau in Haarlem met passie voor design en techniek. 

0
wordpress hosting haarlem

Maatwerk Hosting

Bij Minty Hosting begrijpen we dat elke website uniek is en daarom bieden we maatwerk hostingoplossingen aan die zijn aangepast aan de specifieke behoeften van jouw online onderneming.

Heb jij veel bezoekers of een groot assortiment in jouw webshop? Of werk jij met acties waardoor je website of webshop in een korte tijd groot belast wordt? Dat is voor ons geen probleem! We denken graag met je mee voor een hosting pakket of eigen server van Minty Hosting die compleet aansluit bij jouw specifieke eisen en wensen.

Om mee te kunnen kijken op je computer, hebben we AnyDesk nodig. Installeer de software om sneller geholpen te kunnen worden.