Website onderhoud

Als je een WordPress-website of webshop hebt, is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. Dit omvat het bijwerken van WordPress, WooCommerce, thema’s en plug-ins. Hierdoor blijft je website veilig, betrouwbaar en goed presterend.

wordpress website laten updaten

WordPress website laten updaten

Het is belangrijk om deze plug-ins up-to-date te houden, omdat updates vaak beveiligingsproblemen en bugs oplossen die problemen kunnen veroorzaken op je website.

Je kunt het onderhoud van je WordPress-website of webshop zelf uitvoeren, maar als je geen technische kennis hebt, kan het verstandig zijn om dit uit te besteden aan professionals. Minty Media kan al voor een klein bedrag per maand jouw website en de daarbij behorende plug-ins updaten. Zo kun jij je blijven concentreren op je bedrijf of organisatie.

Werkzaamheden binnen het update abonnement

Een klein update contract kan je veel tijd en zorgen besparen en ervoor zorgen dat je website of webshop veilig en betrouwbaar blijft.

Minty Media

Wij zijn een internetbureau in Haarlem met passie voor design en techniek. 

0

Update niet zomaar je website

Niet alle plug-ins kunnen zomaar worden geüpdatet zonder enige risico’s. Soms kunnen er compatibiliteitsproblemen ontstaan wanneer een plug-in wordt bijgewerkt naar de nieuwste versie. Dit kan leiden tot functionaliteitsproblemen of zelfs tot een niet-werkende website.

Minty Media controleert altijd of de plug-ins die we updaten compatibel zijn met de versie van WordPress. Het kan ook zijn dat bepaalde plug-ins moeten worden bijgewerkt voordat andere plug-ins kunnen worden bijgewerkt. Dit kan voorkomen bij plug-ins die van elkaar afhankelijk zijn.

Wat is een plug-in

Plug-ins zijn kleine stukjes software die extra functionaliteit toevoegen aan je website of webshop. Ze kunnen bijvoorbeeld een contactformulier toevoegen, social media-knoppen weergeven of de prestaties van je website verbeteren.