Cuypers Mode

Voor Cuypers Mode hebben we een perfecte workflow neer kunnen zetten. Doormiddel van een maatwerk web design, een gebruiksvriendelijke webshop en een ACA Winstore WooCommerce koppeling kan Cuypers Mode hun loyale doelgroep goed van dienst zijn.

DesignE-commerceHostingKoppelingOntwikkeling

cuypers mode verzameling

Design en ontwikkeling

Cuypers Mode is een multi-brandstore in Nuenen, waar je de laatste fashiontrends vindt. Een one stop shop waar kwaliteit, klantvriendelijkheid en service centraal staan. Voor Cuypers Mode hebben we gekozen om een maatwerk web design te ontwikkelen om de merkidentiteit van Cuypers Mode te kunnen vertegenwoordigen. Tijdens het design proces hebben we niet alleen gekeken naar een visueel aantrekkelijk design, maar hebben we ook het uiterste gehaald uit de gebruiksvriendelijkheid van de webshop. Zo hebben we het web design voor Cuypers Mode voorzien van de nieuwste snufjes, de juiste call-to-action elementen en is de webshop responsief op alle apparaten.

Tijdens de ontwikkeling fase van de webshop hebben we rekening gehouden met een aantal eisen en wensen van Cuypers Mode die we mee hebben genomen tijdens de ontwikkeling van de webshop. Het moet eenvoudig zijn voor bezoekers om producten te vinden, informatie te verkrijgen en aankopen te doen. Daarnaast hebben we tijdens de ontwikkeling van de webshop goed nagedacht over de menu en filterstructuur zodat merken, producten en maten praktisch en overzichtelijk getoond worden.

Kleuren
Fonts
cuypers mode website ontwikkeling

Kassasysteem

Koppeling met ACA Kassa systeem

Cuypers Mode maakte al gebruik van het kassa systeem ACA Winstore. Minty Media heeft hier een standaard WooCommerce koppeling voor ontwikkeld die we tijdens de het bouwen van de webshop hebben geïntrigeerd in de webshop. De ACA Winstore WooCommerce koppeling zorgt voor een naadloze integratie van online en offline verkoop. Dit zorgt ervoor dat de voorraadniveaus en verkoopgegevens consistent zijn tussen de fysieke winkel en de online winkel. Het minimaliseert handmatige taken en vermindert de kans op fouten.

Cuypers Mode heeft een punten spaarsysteem voor klanten. Het implementeren van een punten sparen module voegt een loyaliteitsaspect toe aan het bedrijf. Klanten worden gestimuleerd om terug te keren voor herhaalde aankopen, wat kan bijdragen aan klantbehoud. Met de nieuwe webshop, in combinatie met de ACA Winstore koppeling kunnen klanten nu punten sparen in de winkel én in de webshop. Klanten kunnen de gespaarde punten van zowel de winkel als de webshop op 1 plek terug vinden in hun account.

Cuypers mode webshop laten maken
webshop ontwikkeling woocommerce

Snelheid met VPS Hosting

Door de webshop grootte van Cuypers Mode in combinatie met de uitgebreide ACA Winstore koppeling hebben we gekozen voor virtual private server hosting (VPS).

Een website met een uitgebreid assortiment en een groot aantal bezoekers vereist een stabiele en snelle webhosting. Het voordeel van een eigen server is de mogelijkheid tot opschalen. Als de webshop van Cuypers Mode groeit, bijvoorbeeld door een uitbreiding van het productassortiment, een toename van het aantal bezoekers, of het aanbieden van aantrekkelijke kortingsacties, kan de server eenvoudig worden uitgebreid. Dit biedt flexibiliteit en zorgt ervoor dat de webshop soepel kan meegroeien met de behoeften en ambities van Cuypers Mode.

Zie andere cases