Breathe Less Live More

Een uniek design dat heeft geresulteerd tot een prachtige website met veel interactieve elementen en een maatwerk agenda voor een soepele verwerking van cursussen.

DesignHostingHuisstijlMaatwerkOntwikkelingSEO

breathe-less-live-more-website-ontwikkeling

Huisstijl en web design

Gezondheid en je sportprestaties verbeteren? Buteyko ademhalingstherapie van Breathe Less Live More gaat je daarbij helpen! Breathe Less Live More heeft Minty Media gevraagd om een huisstijl, maatwerk webdesign en de ontwikkeling van de website te realiseren. Zo zijn we met Breathe Less Live More eerst de huisstijl fase in gegaan. We hebben een logo ontwikkeld, een flyer en een style guide.

Na de huisstijl fase zijn we de webdesign fase in gegaan. Daar hebben we de gemaakte huisstijl doorgetrokken naar een passend webdesign. Binnen het webdesign hebben we rekening gehouden met de agenda wensen van Breathe Less Live More.

Kleuren
Fonts
buteyko-ontwikkeling-website

Website ontwikkeling

Na de huisstijl en webdesign fase, hebben we de website ontwikkeld. De website is voorzien van vele interactieve elementen waarbij geheel rekening is gehouden met UX / UI (gebruiksvriendelijk). Breathe Less Live More had als eis voor de website dat de cursussen die aangeboden worden goed in beeld gebracht worden en dat klanten gemakkelijk via de website zich kunnen inschrijven voor een Buteyko cursus.

De agenda hebben we met maatwerk zo ontwikkeld dat de agenda aan alle eisen en wensen voldoet. Ook hebben we de website ontwikkeld dat cursussen toevoegen en wijzigen gemakkelijk door Breathe Less Live More kan worden uitgevoerd.

buteyko-website

Hosting en e-mail

Tot slot hebben we ook de hosting en email mogen realiseren voor Breathe Less Live More. We hebben goed gekeken naar de grootte van de website hebben daar een passend webhosting pakket op aangesloten. Zo hebben we de juiste domeinnamen geregistreerd en emailadressen aangemaakt. De website is hierdoor betrouwbaar en werkt snel.

Deze website live bekijken?

Zie andere cases