Bata Superstore

Op basis van de ACA Winstore koppeling is er een maatwerk web design en webshop ontwikkeld met als belangrijk punt, gebruikersgemak voor mobiele gebruikers. Een goede structuur voor een perfecte workflow.

DesignE-commerceHostingKoppelingOntwikkelingStrategie

bata-superstore-website-ontwikkeling

Design, website en workflow

Bata Superstore is een begrip in de regio Brabant met een groot assortiment A-merk schoenen voor dames, heren en kinderen.

Voor Bata Superstore mocht Minty Media het gehele plaatje bedenken en uitwerken. Zo zijn we begonnen met het uitwerken van de wensen en eisen en hebben we een goede workflow bedacht die goed aansluit bij het ACA Winstore systeem in combinatie met de ACA Winstore koppeling.

Na het uitwerken van de workflow hebben we een maatwerk web design ontwikkeld met het oog op de mobiele gebruikers. Op basis van de huidige huisstijl van Bata Superstore is het design in mobile first ontwikkeld en is voorzien van alle gebruikers gemakken. Het design hebben we uitgewerkt tot een functionele en overzichtelijke webshop. Tijdens het ontwikkelen was het belangrijk dat Bata Superstore voorzien werd van goede filters, sorteer opties en een overzichtelijk menu om zo de hoeveelheid schoenen op een goede manier aan te kunnen bieden.

Kleuren
Fonts
data-webshop-ontwikkeling
bata-syperstore-webshop-ontwikkeling

Kassasysteem

ACA Winstore koppeling

Bata Superstore werkt met het ACA Winstore Online systeem. Binnen dit kassa systeem kun je meerdere kassa’s en winkelfilialen aan elkaar koppelen. Met onze ACA Winstore koppeling zorgen we er voor dat de winkelfilialen met de webshop worden gekoppeld om zo de voorraad, producten, klanten en meer informatie inzichtelijk en werkbaar te kunnen maken. Tijdens het bouwen van de nieuwe Bata Superstore webshop hebben we optimaal gebruik gemaakt met onze ACA Fashion Software kennis om de webshop goed te laten lezen en schrijven met het ACA Winstore systeem.

mobiele-webshop-ontwikkeling-bata-superstore
bata-superstore-ontwikkeling-webshop

Eigen server Hosting

Een website met veel producten en veel bezoekers vraagt om een stabiele en snelle webhosting. Voor Bata Superstore hebben we gekozen voor eigen server hosting. Door te kiezen voor een eigen server draait de webshop zonder andere websites alleen op een server waardoor de snelheid van de server niet verdeeld hoeft te worden over meerdere websites.

Het voordeel van een eigen server is de opschaal mogelijkheden. Mocht de webshop van Bata Superstore een grote uitbreiding aan producten gaan hebben, meer bezoekers gaan genereren of mooie korting acties aanbieden, kan de server goed uitgebreid worden.

Zie andere cases