Webshop design

Het laten maken van een sterk webshop design is cruciaal om een gebruiksvriendelijke, aantrekkelijke en effectieve online winkelervaring te bieden aan je bezoekers op jouw webshop. Het draagt bij aan de merkbeleving, conversie-optimalisatie, mobiele ervaring, betrouwbaarheid en schaalbaarheid van je onderneming, wat uiteindelijk resulteert in tevreden klanten en groei van de omzet.

Ons team specialisten zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van gebruikersgemak, de nieuwste technieken, snelheid van een webshop en UX / UI elementen.

Fietshokje
Fietshokje

E-commerceHostingOntwikkeling

Cuypers Mode
Cuypers Mode

DesignE-commerceHostingKoppelingOntwikkeling

WooCommerce web design laten maken

Wil je een WordPress WooCommerce webshop laten ontwikkelen? Daar helpt Minty Media je graag mee verder. Voordat we overgaan tot het ontwikkelen van een WooCommerce webshop, maakt Minty Media een op maat gemaakt webshop design die geheel aansluit bij jouw branche, onderneming en huisstijl.  Een goed ontworpen webshop design zorgt voor een optimale gebruikerservaring bij het realiseren van een webshop. Het ontwerp maakt het gemakkelijk voor bezoekers om door de site te navigeren, producten te vinden, informatie te lezen, aankopen te doen en betalingen te voltooien. Een intuïtief en gebruiksvriendelijk design verhoogt de klanttevredenheid en conversieratio’s.

Minty Media

Wij zijn een internetbureau in Haarlem met passie voor design en techniek. 

0

Waarom een webshop design laten maken

Een aantrekkelijk en professioneel design versterkt het vertrouwen van de klant en draagt bij aan een positieve merkbeleving. Het visuele ontwerp, de kleuren, het lettertype en de afbeeldingen laten we aansluiten bij de merkidentiteit en de gewenste uitstraling van het bedrijf.  

Met een webshop design zorgen we voor een maximale inzet van conversies. Het ontwerp kan strategisch worden geoptimaliseerd om aandacht te trekken en call-to-actions te benadrukken. 

Met de groei van mobiel winkelen is het essentieel om een e-commerce design te hebben dat responsive is en goed werkt op verschillende de apparaten, zoals smartphones en tablets. Minty Media houdt altijd rekening met de verschillende devices bij het ontwikkelen van een webshop design.

Laten we samen een sterke huisstijl creëren!

Benieuwd naar ons werk?

Om mee te kunnen kijken op je computer, hebben we AnyDesk nodig. Installeer de software om sneller geholpen te kunnen worden.