Diensten

Wij doen meer dan alleen het bouwen van je website!

WordPress websites & webshops

API & Kassa koppelingen

Website optimalisatie

Servers & Hosting

Onderhoud

Websites

WordPress is dé meest bekende opensource software met ongekend veel mogelijkheden. Afhankelijk van jouw wensen, kan het systeem zo uitgebreid worden dat alle gewenste functionaliteiten er in zitten. Denk hierbij aan een praktische website met tekst en afbeeldingen of wil je een webshop helemaal in de stijl zoals jij dat wil. Of koppel je webshop aan Marketplaces om de voorraad goed te kunnen koppelen.

Webshops

WooCommerce is de meest populaire WordPress e-commerce plugin. Vol met handige functies voor jouw webshop. Minty Media ontwikkelt webshops op het Woocommerce platform. Het voorraad-systeem in deze software is ideaal. Door de ongekende mogelijkheden van dit systeem kunnen wij het uitbreiden tot een perfect verkoop platform.

Minty Koppelingen

Met een koppelingen kan je ontzettend veel tijd besparen. Denk bijvoorbeeld aan een kassa koppeling of aan een koppeling om je webshop aan een marketplace te koppelen. Zo is bijvoorbeeld bubbel content invoeren of voorraad bijhouden niet meer nodig. We hebben een aantal bestaande koppelingen die we gemakkelijk met jouw webshop kunnen koppelen. Staat jouw gewenste koppeling er niet tussen? We kijken graag met je verder naar de mogelijkheden. Neem dan contact met ons op.

Een kassasysteem en webshop die met elkaar in verbinding staan, is de droom van iedere ondernemer. Minty Media staat klaar om de koppeling tussen Winstore Online, de automatisering
Minty Media heeft een WooCommerce Bol voorraad synchronisatie gemaakt zodat de voorraad gemakkelijk gesynchroniseerd wordt tussen Bol.com en de WooCommerce webshop.
Minty Media heeft een WooCommerce Bol voorraad synchronisatie gemaakt zodat de voorraad gemakkelijk gesynchroniseerd wordt tussen Bol.com en de WooCommerce webshop.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Stuur een mail

Bel ons

Optimalisatie (SEO)

SEO is een vak apart. Daarom heeft Minty Media een SEO-expert die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en technieken op het gebied van zoekmachine-optimalisatie. Hiermee vergroot je de kans om beter gevonden te worden op het internet.

Beheer & Onderhoud

Minty Media biedt servicecontracten aan. Voor klein onderhoud zoals het updaten van je website of voor groot onderhoud zoals het aanpassen van content of andere veranderingen binnen de website. De online markt verandert technisch ontzettend snel. Met een service- en onderhoudscontract van Minty Media blijft uw website voldoen aan de laatste technische eisen. Daarnaast voorzien wij je regelmatig van advies, zodat je de mogelijkheden van internet optimaal kunt benutten.

Hosting

Minty Media biedt een totaalpakket als het gaat om services. Webhosting is hier een onmisbaar onderdeel van, onder het label Minty Hosting biedt Minty Media webhosting aan. Geoptimaliseerde WordPress hosting voor je website. Binnen het Control Panel kun je alle technische zaken zelf beheren.

Benieuwd hoe onze services zich vertalen naar een eindproduct?