Diensten

Wij doen meer dan alleen het bouwen van jouw website!

WordPress websites & webshops

API & Kassa koppelingen

Website optimalisatie

Servers & Hosting

Onderhoud

Websites

Afhankelijk van jouw wensen, kan het systeem zo uitgebreid worden dat alle gewenste functionaliteiten erin zitten. Denk hierbij aan een praktische website met tekst en afbeeldingen of een webshop helemaal in de stijl zoals jij dat wil. Je kan er ook voor kiezen om de webshop te koppelen aan Marketplaces om de voorraad goed te kunnen koppelen.

Webshops

Minty Media ontwikkelt webshops op het WooCommerce platform. WooCommerce is de meest populaire WordPress e-commerce plugin vol met handige functies voor jouw webshop. Zo is het voorraad-systeem in deze software ideaal. Door de ongekende mogelijkheden van dit systeem, kunnen wij het uitbreiden tot een perfect verkoopplatform.

Minty Koppelingen

Met koppelingen kan je ontzettend veel tijd besparen. Denk bijvoorbeeld aan een kassakoppeling of een koppeling om je webshop aan een Marketplace te koppelen. Hierdoor is bijvoorbeeld bubbel content invoeren of voorraad bijhouden niet meer nodig. We hebben een aantal bestaande koppelingen die we gemakkelijk aan jouw bestaande webshop kunnen koppelen. Staat jouw gewenste koppeling er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Minty Media heeft een WooCommerce Bol voorraad synchronisatie gemaakt zodat de voorraad gemakkelijk gesynchroniseerd wordt tussen Bol.com en de WooCommerce webshop.
Minty Media heeft een WooCommerce Bol voorraad synchronisatie gemaakt zodat de voorraad gemakkelijk gesynchroniseerd wordt tussen Bol.com en de WooCommerce webshop.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Stuur een mail

Bel ons

Optimalisatie (SEO)

SEO is een vak apart. Daarom heeft Minty Media een SEO-expert die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en technieken op het gebied van zoekmachine-optimalisatie. Hiermee vergroot je de kans om beter gevonden te worden op het internet.

Beheer & Onderhoud

Minty Media biedt servicecontracten aan. Voor klein onderhoud zoals het updaten van je website of voor groot onderhoud zoals het aanpassen van content of andere veranderingen binnen de website. De online markt verandert technisch ontzettend snel. Met een service- en onderhoudscontract van Minty Media blijft uw website voldoen aan de laatste technische eisen. Daarnaast voorzien wij je regelmatig van advies, zodat je de mogelijkheden van internet optimaal kunt benutten.

Hosting

Minty Media biedt een totaalpakket aan als het gaat om services. Webhosting is hier een onmisbaar onderdeel van welke wordt aangeboden bij Minty Media onder het label Minty Hosting. Dit is geoptimaliseerde WordPress hosting voor je website. Binnen dit Control Panel kan je alle technische zaken zelf beheren.

Benieuwd hoe onze services zich vertalen naar een eindproduct?

Wij maken gebruik van Cookies