Keilekker Brabantsche Worstenbroodjes

Een prachtig project met de gehele uitwerking van webdesign tot bestelplatform met MplusKASSA koppeling.

DesignE-commerceHostingKoppelingMaatwerkOntwikkeling

Design en website

Van Groningen tot Limburg, jong tot oud en vleesliefhebber tot vegan, Keilekker Brabantsche Worstenbroodjes maken mensen blij met hét ambachtelijke streekproduct uit Brabant: worstenbroodjes. Voor Keilekker mochten wij het complete plaatje bedenken én ontwikkelen. Zo hebben we op basis van de bestaande huisstijl een compleet maatwerk webdesign ontwikkeld, met als uitgangspunt mobile first. Doormiddel van het maatwerk webdesign hebben we een website ontwikkeld met daarin een webshop verwerkt die dient als bestelplatform. Met het bestelplatform kunnen klanten op een simpele en snelle manier Brabantsche worstenbroodjes bestellen of afhalen op de juiste locatie. 

Kleuren
Fonts

Kassasysteem

Bestelplatform

Keilekker maakt gebruik van een kassa systeem welke op meerdere filialen staan. Binnen het bestelplatform heeft de klant de mogelijkheid om te kunnen selecteren op welk filiaal de bestelling afgehaald of bezorgd kan worden. We hebben de standaard MplusKassa koppeling volledig met maatwerk aangepast en doorontwikkeld om te kunnen voldoen aan de eisen en wensen van Keilekker Brabantsche Worstenbroodjes. Bestellingen van klanten komen op basis van postcode bij het juiste filiaal uit en kunnen dan goed verwerkt worden. Het ontwikkelde systeem kan ook automatisch bepalen of een klant een bestelling heeft geplaatst die binnen de bezorg regio valt of buiten de bezorg regio. Met deze functie weet Keilekker of een bestelling met worstenbroodjes warm of koud bezorgt moet worden.

Hosting en snelheid website

Bij een website met veel bezoekers en verkeer hoort natuurlijk ook een gebruiksvriendelijke en snelwerkende website. Om de bezoeker zo goed mogelijk te kunnen voorzien van de beste producten hebben we veel aandacht besteed aan server optimalisatie om te zorgen dat de webshop goed en snel laadt. Dit hebben we kunnen realiseren doormiddel van een private server. Dit betekend dat we Keilekker op een eigen server hebben gezet, waardoor de server alle server capaciteit kan besteden aan de online activiteiten van Keilekker.

Deze website live bekijken?

Zie andere cases

Om mee te kunnen kijken op je computer, hebben we AnyDesk nodig. Installeer de software om sneller geholpen te kunnen worden.