WordPress Webshop

Webshop, catalogus of platform laten maken? Kies voor een WordPress WooCommerce webshop via Minty Media! WordPress is een van de meest gebruiksvriendelijke content managementsystemen (CMS) die beschikbaar zijn. Wel 43% van alle websites op het internet draait op WordPress! Waarvan maar liefst 20.1% van alle WordPress websites WooCommerce is geïnstalleerd!

webshop laten maken
webshop-laten-maken_mobile

WooCommerce webshop laten bouwen in Haarlem

Ben je opzoek naar een web bureau in Haarlem die een WordPress WooCommerce webshop voor jou kan ontwikkelen? Minty Media bouwt een op maat gemaakte web design en WordPress WooCommerce webshop die geheel aansluit op jouw eisen, wensen en huisstijl. Samen met jou bekijken we jouw eisen en wensen en op basis daarvan maken we een sterk plan om jouw onderneming online goed op de kaart te zetten.

Met de groeiende populariteit van mobiele apparaten is het belangrijk dat je webshop goed werkt op verschillende schermformaten. Minty Media zorgt er altijd voor dat jouw website responsive werkt op de verschillende apparaten zoals desktop, tablet of mobiel.

Voordelen van een WordPress webshop

WordPress is flexibel en aanpasbaar. Zonder behoorlijke technische kennis kun je gemakkelijk simpele inhoud toevoegen, bewerken en beheren op je webshop. Bij oplevering van een webshop zorgen we ervoor dat je simpele inhoud en producten zelf kan beheren. Hulp nodig bij het beheren van je webshop na oplevering? Ook dat is geen probleem, ons motto is: we werken niet voor onze klanten, maar met onze klanten!

Of je nu een webshop wil met veel of weinig producten, een catalogus of een geheel platform wil met koppelingen naar een kassa systeem of marketplace, wij helpen je graag verder met het ontwikkelen van al deze technische zaken! 

Minty Media

Wij zijn een internetbureau in Haarlem met passie voor design en techniek. 

0

Webshop beter vindbaar maken?

WordPress is van nature ook goed geoptimaliseerd voor zoekmachines. Minty Media zorgt tijdens de ontwikkeling van een WordPress WooCommerce webshop ervoor dat we schone code gebruiken, dit zorgt ervoor dat Google je webshop sneller kan indexeren. Ook zorgen we bij oplevering dat je webshop voorzien is van SEO mogelijkheden. Dit betekend dat alle pagina’s kunnen worden voorzien van technische zoekmachine snufjes waardoor jouw webshop beter vindbaar is in Google.

Wil je de SEO prestaties van jouw webshop uitbesteden? We helpen je graag verder met het maken van een optimalisatie strategie of het invullen van zoekmachine optimalisatie op jouw webshop!

Een veilig en snelle webshop

WordPress is een populaire CMS, wat betekent dat er veel aandacht wordt besteed aan de beveiliging ervan. Het WordPress-team werkt voortdurend aan het verbeteren van de beveiliging en het vrijgeven van updates om kwetsbaarheden te verhelpen. Door regelmatig je WordPress-installatie en plug-ins te laten bij werken, kun je een website veilig houden.

Snelle WordPress website laten bouwen

De snelheid van je webshop is van cruciaal belang omdat het de gebruikerservaring verbetert, de conversieratio verhoogt, de zichtbaarheid in zoekmachines vergroot en tegemoetkomt aan de behoeften van mobiele gebruikers. Het investeren in het optimaliseren van de snelheid van je webshop kan aanzienlijke voordelen opleveren voor het succes en de groei van je online onderneming.

Opzoek naar snelle en betrouwbare hosting? Bij Minty Media vind je betrouwbare en snelle webhosting voor een eerlijke prijs. Dit doen we via onze dochteronderneming Minty Hosting.

Beheer & onderhoud

Wil je jouw website veilig houden na oplevering? Minty Media biedt ook beheer & onderhoud van je website.

Succesvolle webshop ontwikkelen

Ons team specialisten ontwikkelen niet alleen een ‘mooie webshop voor jouw onderneming. We denken na over een sterk web design, zorgen dat de webshop gebruiksvriendelijk is met de nieuwste UX / UI technieken en zorgen ervoor dat bezoekers de juiste inhoud te zien krijgen waar ze naar opzoek zijn. Maar ook de vindbaarheid van je website, veiligheid en snelheid van je website vinden wij belangrijk en pakken wij aan.

Ben je klaar om jouw ideeën tot werkelijkheid te brengen?

Benieuwd naar ons werk?

Om mee te kunnen kijken op je computer, hebben we AnyDesk nodig. Installeer de software om sneller geholpen te kunnen worden.