Marketing & strategie

Om doelgericht te werk te gaan biedt Minty Media ook online marketing en strategie aan. Omdat we ons eigen werk niet willen beoordelen, werken we samen met de beste online marketing en strategie specialisten. Deze samenwerkingen biedt klanten een compleet plaatje met beste online groei kansen.

Online marketing Haarlem

Benieuwd welke online marketing en strategieën Minty Media aanbiedt? Minty Media en onze marketing specialisten helpen je graag verder met de volgende online marketing en strategieën diensten.

Waarom kiezen voor online marketing en strategie?

Online marketing en strategie zijn zeker aan te raden bij het ontwikkelen van een website of webshop. Creëer meer bezoekers en zet deze bezoekers uiteindelijk om in betrokken klanten. in klanten en uiteindelijk het succes van uw bedrijf te vergroten.

Minty Media

Wij zijn een internetbureau in Haarlem met passie voor design en techniek. 

0

Online marketing

Online marketing kan worden opgezet met onze marketing specialisten na het opleveren van een project, website of webshop. Maar alleen online marketing afnemen is ook mogelijk. Samen met onze specialisten kijken we dan waar de kansen liggen voor jouw organisatie. Door online marketingtechnieken zoals zoekmachineoptimalisatie (SEO) en betaalde online advertenties (SEA) te gebruiken, kan een website beter worden gevonden in zoekmachines. Dit vergroot de zichtbaarheid van de website en trekt meer potentiële klanten aan.

Strategie

Een online strategie wordt meestal ingezet voordat een design of ontwikkel proces wordt opgestart. Bij de online strategie gaan we kijken naar de online doelen en kijken we hoe we die het beste kunnen omzetten naar een passend web design en passen we onze techniek daarop aan. 

Een goede online strategie begint meestal met het stellen van duidelijke doelstellingen, het identificeren van de doelgroep en het begrijpen van hun behoeften en gedrag.

Om mee te kunnen kijken op je computer, hebben we AnyDesk nodig. Installeer de software om sneller geholpen te kunnen worden.