WordPress Website

Website, blog of platform laten maken? Kies voor een WordPress website via Minty Media! WordPress is een van de meest gebruiksvriendelijke content managementsystemen (CMS) die beschikbaar zijn. Wel 43% van alle websites op het internet draait op WordPress!

wp website laten maken

WordPress website laten bouwen

Ben je opzoek naar een web bureau in Haarlem die een WordPress website voor jou kan ontwikkelen? Minty Media bouwt een op maat gemaakte web design en WordPress website die geheel aansluit op jouw eisen, wensen en huisstijl. Samen met jou bekijken we jouw eisen en wensen en op basis daarvan maken we een sterk plan om jouw onderneming online goed op de kaart te zetten.

Voordelen van een WordPress website

WordPress is flexibel en aanpasbaar. Zonder behoorlijke technische kennis kun je gemakkelijk simpele inhoud toevoegen, bewerken en beheren op je website. Bij oplevering van een website zorgen we ervoor dat je simpele inhoud zelf kan beheren. Hulp nodig bij het beheren van je website na oplevering? Ook dat is geen probleem, ons motto is: we werken niet voor onze klanten, maar met onze klanten!

Met de groeiende populariteit van mobiele apparaten is het belangrijk dat je website goed werkt op verschillende schermformaten. Minty Media zorgt er altijd voor dat jouw website responsive werkt op de verschillende apparaten zoals desktop, tablet of mobiel.

Of je nu een kleine persoonlijke blog wil, een online portfolio of een complexe zakelijke website wilt laten ontwikkelen, Minty Media kan door middel van WordPress meegroeien met jouw onderneming. Het is schaalbaar en kan worden uitgebreid naarmate je bedrijf groeit.

Minty Media

Wij zijn een internetbureau in Haarlem met passie voor design en techniek. 

0

Beter presteren in Google?

WordPress is van nature goed geoptimaliseerd voor zoekmachines. Minty Media zorgt tijdens de ontwikkeling dat we schone code gebruiken, dit zorgt ervoor dat Google je website sneller kan indexeren. Ook zorgen we bij oplevering dat je website voorzien is van SEO mogelijkheden. Wil je de SEO prestaties van jouw website uitbesteden?
We helpen je graag verder met het maken van een optimalisatie strategie of het invullen van zoekmachine optimalisatie op jouw website!

Veiligheid van WordPress

WordPress is een populaire CMS, wat betekent dat er veel aandacht wordt besteed aan de beveiliging ervan. Het WordPress-team werkt voortdurend aan het verbeteren van de beveiliging en het vrijgeven van updates om kwetsbaarheden te verhelpen. Door regelmatig je WordPress-installatie en plug-ins te laten bij werken, kun je een website veilig houden.

Wil je jouw website veilig houden na oplevering? Minty Media biedt ook beheer & onderhoud van je website.

Succesvolle website ontwikkelen

Ons team specialisten ontwikkelen niet alleen een ‘mooie website’ voor jouw onderneming. We denken na over een sterk web design, zorgen dat de website gebruiksvriendelijk is met de nieuwste UX / UI technieken en zorgen ervoor dat bezoekers de juiste inhoud te zien krijgen waar ze naar opzoek zijn. Maar ook de vindbaarheid van je website, veiligheid en snelheid van je website vinden wij belangrijk en pakken wij aan.

Ben je klaar om jouw ideeën tot werkelijkheid te brengen?

Benieuwd naar ons werk?

Wij maken gebruik van Cookies

De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak.