Motion Design

Motion design speelt tegenwoordig een grote rol binnen de moderne multimediale communicatie. Creëer visuele aantrekkingskracht, betrokkenheid en storytelling met het juist inzetten van animaties op jouw website of webapplicatie.

Ons team specialisten zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van gebruikersgemak, de nieuwste technieken, snelheid van een website en UX / UI elementen.

keilekker-mobiel
Keilekker Brabantsche Worstenbroodjes

DesignE-commerceHostingKoppelingMaatwerkOntwikkeling

Breathe Less Live More
Breathe Less Live More

DesignHostingHuisstijlMaatwerkOntwikkelingSEO

Waarom website animaties?

Motion design kan binnen een website worden gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren, de inhoud aantrekkelijker te maken en de merkidentiteit te versterken. Met animaties kan je verschillende technieken toepassen. Zoals animatie, 3D-modellering en rendering, compositing, typografie en visuele effecten.

Minty Media kan je ondersteunen bij alle online aspecten van animaties. Van conceptontwikkeling tot productie en implementatie. Ons team heeft de creativiteit en expertise om je te kunnen helpen met animatie elementen die het wow effect geven, je merk onderscheiden en je boodschap effectief overbrengen.

Minty Media

Wij zijn een internetbureau in Haarlem met passie voor design en techniek. 

0

Welk type animaties kies jij?

Binnen een website kan motion design op verschillende manieren worden toegepast om de gebruikerservaring te verbeteren en de inhoud aantrekkelijker te maken. Bekijk hier de soorten motion design voor jouw website:

Visuele feedback: Met visuele feedback animaties zorgen we voor interactie met elementen op de website, zoals het verzenden van een formulier of het klikken op een knop. 

Informatiepresentatie: Met informatiepresentatie gebruiken we animaties om complexe informatie op een boeiende en gemakkelijk te begrijpen manier te presenteren. 

Sfeer en branding: Met sfeer en branding voegen we subtiele bewegingseffecten toe om de algehele sfeer en uitstraling van de website te verbeteren en om de branding van het merk te versterken. 

Micro-interacties: Met het gebruik van micro-interacties maken we kleine animaties en overgangen om micro-interacties te verbeteren. Denk hierbij aan het laden van inhoud, navigatie of het tonen van foutmeldingen. 

Laten we samen een sterke huisstijl creëren!

Benieuwd naar ons werk?