Reviews

Minty Media
Uitstekend
4.5
Gebaseerd op 33 recensies
beoordeel ons op
Sinds kort doen we zaken met Minty Media via een klant van ons. We gebruiken hiervoor de bol.com koppeling en de werking hiervan is gebruiksvriendelijk en makkelijk. Koppelen en het werkt. Wanneer het niet werkt dan zorgt de support van Minty Media ervoor dat het wel weer werkt, binnen een snelle tijd krijg je van hun een reactie. Zeker een aanrader!
Betrouwbaar, meedenkend, snel, creatief en erg fair als het gaat om kosten. Echt een topploeg met betrokken en gepassioneerde mensen die ons ontzettend goed geholpen heeft met de ontwikkeling van onze website en algehele groei.
Minty Media realiseerde onze nieuwe webshop. Wij zijn vol lof over deze partij! Denken mee in oplossingen, doen altijd nét dat stapje extra & de support afdeling reageert lekker snel!
Uitstekende service! Mocht er iets aan de hand zijn dan wordt er gelijk gereageerd en het wordt opgelost. iets wat voor het runnen van een bedrijf cruciaal is. Wij kunnen Minty Media bij iedereen aanraden.
Vriendelijk personeel. Snel, behulpzaam en dragen goeie oplossingen voor. Met name Owen!
Minty Media denkt mee, levert snel en is een prettige partij om mee samen te werken.
Wij zijn heel blij met de ondersteuning die wij krijgen van Minty. Het is de perfecte online aanvulling, waarnaar wij al een tijd op zoek waren. Verzoeken/vragen/problemen worden snel opgelost!
Minty Media is een prettige en betrouwbare partij. Wij werken al jaren intensief samen en zijn een tevreden klant.
Doen wat ze beloven. En bij problemen wordt dit snel opgelost.
Uitstekende vertaling van het bedrijfsproces naar een hands-on website. Vlotte en keurige service.
Sinds een paar jaar werk ik samen met Minty Media. Ik zocht een IT-partij die ook de taal van de Business spreekt. Gevonden! Het is super fijn samenwerken met Minty Media. Staan ook altijd snel voor je klaar. Ik ben echt heel erg tevreden.
Al een aantal jaar vaste klant bij Minty Media. Ze hebben me toen heel goed geholpen met het opbouwen van mn site. Ik kan altijd terecht voor wat advies.
Minty Media is een heel fijn bedrijf om mee samen te werken.Zijn altijd bereikbaar en staan altijd klaar voor ons. Denken in oplossingen. Zeer tevreden met Minty Media.
Super goede service, adviezen van aardige en kundige vakmensen!
Professioneel, betrouwbaar en snelle service.
Top bedrijf. Goed georganiseerd. Vriendelijke medewerkers. Snelle service.
Ik heb al een aantal jaar mijn email, domeinnaam en hosting hier draaien zonder problemen.Ze staan altijd klaar voor je en reageren snel op vragen.
Gebruik bol.com koppeling. Prijs/kwaliteit verhouding lijkt in evenwicht. Af en toe nog wat kinderziektes.
Fijn bedrijf en heel prettig om mee samen te werken!
Minty Media is absoluut een top bedrijf om mee samen. te werken . Na eerder mindere ervaringen. te hebben opgedaan met bouwen van en het beheren van onze website voel ik me bij Job meer dan thuis . Ik heb in zijn werk en werkwijze in de afgelopen drie jaar geen moment het gevoel gehad dat er iets niet optimaal ging en , voor mij , heel belangrijk , met Job kom je altijd zonder een moment van irritatie , omdat ik iets niet begrijp, tot een goed resultaat . Veel van zijn collegae kunnen met name op dat vlak , nog wat van Job leren.
Moest in hetzelfde gebouw zijn is een bedrijf verzamelgebouw
Mooie samenwerkingen gehad met Job waaruit leuke resultaten zijn voortgekomen. Vanaf design tot ontwikkeling, helemaal perfect. Zorgt voor meer dan tevreden klanten!
Minty Media een modern internetbureau! Goede service en waar de tevredenheid van de klant voorop staat.
js_loader