Realworks WordPress Koppeling

Wil jij als makelaar gemakkelijk bedrijfspanden, woningen of nieuwbouw projecten aanbieden? Synchroniseer automatisch het gehele aanbod vanuit Realworks naar je eigen website met de Realworks WordPress Koppeling.

Realworks Plug-in functionaliteiten

Realworks Plug-in voor WordPress

Maandelijks opzegbaar

Onbeperkt aantal panden of woningen toevoegen

Support bij implementatie

Prijs op aanvraag

realworks panden koppeling

De Realworks Plug-in voor WordPress

Door de WordPress koppeling voor makelaars wordt het actuele aanbod automatisch gesynchroniseerd op jouw eigen website. Hierdoor staat het aanbod altijd compleet op Funda én op je eigen website en kost het geen waardevolle tijd om alles dubbel in te voeren! Ook worden alle details netjes meegenomen in onze Realworks koppeling. Zo ziet men bijvoorbeeld de prijs, oppervlakte, plaats, energielabel, faciliteiten en meer! Is een pand verhuurd of verkocht? Dan zie je dit ook terug binnen het pand overzicht.

Koppeling vereisten

Hoe meer modules binnen Realworks geactiveerd zijn, hoe meer functies onze koppeling kan uitvoeren.

Woningen

Door de Realworks woningen koppeling worden woningen automatisch gesynchroniseerd op jouw WordPress website. Hierdoor hoef jij als makelaar woninginformatie niet meerdere keren in te voeren, wat voor jou veel kostbare tijd kan schelen. Alle woninginformatie van het actuele woningaanbod wordt precies overgenomen op jouw WordPress website. Op aanvraag kunnen we het woningaanbod gelijk in de juiste huisstijl op de WordPress website plaatsen.

Nieuwbouw

De Realworks nieuwbouw koppeling is onmisbaar voor nieuwbouwprojecten. Doordat nieuwbouwprojecten vaak nog niet zijn opgeleverd, is het belangrijk voor potentiele klanten dat het er betrouwbaar uitziet en voorzien is van veel informatie. Door de Realworks WordPress plug-in worden de nieuwbouwproject automatisch op jouw website geplaatst met de juiste informatie in een betrouwbare omgeving.

BOG

Ben jij een bedrijfsmakelaar, dan is de Realworks BOG-koppeling met WordPress een echte aanrader. Met deze bedrijfsmakelaars WordPress plug-in kunnen de bedrijfspanden automatisch ingeladen worden op jouw WordPress website. Hierdoor wordt het voor (potentiële) klanten direct duidelijk wat jouw aanbod is en welke specificaties hierbij horen. En dit allemaal binnen de looks van jouw website!

Extra functies mogelijk op aanvraag:

Minty Media

Wij zijn een internetbureau in Haarlem met passie voor design en techniek. 

0
realworks koppeling wordpress

Realworks koppeling maatwerk wensen?

Naast onze basis Realworks koppeling, is maatwerk ook altijd mogelijk! Wij analyseren jouw online situatie en zullen de koppeling volledig aan laten sluiten op jouw eisen en wensen. Wel hebben wij ons natuurlijk te houden aan de structuur die Realworks ons voorschrijft. Binnen de Realworks structuur denken we graag met je mee!

FAQ

Kan ik de koppeling ook gebruiken als ik niet alle functies nodig heb?

Ja hoor dat is geen enkel probleem. De functies die je wilt gebruiken kun je gewoon gebruiken en de functies die je niet nodig hebt laat je gewoon achterwege.

Mijn panden worden niet gesynchroniseerd, hoe kan dat?

Als panden niet gesynchroniseerd worden, kan dit te maken hebben met de synchronisatie van de koppeling die nog bezig is. Meestal is dit probleem opgelost na dat de synchronisatie voltooit is, dit kan maximaal 30 minuten duren. Ook kan het zijn dat panden niet gesynchroniseerd worden op je website omdat een pand in Realworks niet op actief staat. Ga naar je Realworks account om het gewenste pand die je wilt zien op actief te zetten.

Hoeveel panden mag ik toevoegen binnen de koppeling?

Met de Realworks koppeling kan je onbeperkt aantal panden koppelen en maakt het dus niet uit of je een groot of klein aanbod hebt. Ook de hoeveelheid pandwijzingen maken voor de koppeling niet uit.