Diensten

Wij doen meer dan alleen het bouwen van jouw website!

Web design

Wij gaan voor een wow-effect!

Web development

Jij klikt, het systeem werkt.

Koppelingen

Kassa, platforms of vastgoed? Wij koppelen!

Beheer & onderhoud

Veilig en altijd up-to-date.

Hosting

Wij houden het in de lucht.

Web Design

Minty Media ontwerpt professionele web designs die zorgen voor een gepolijste en aantrekkelijke uitstraling van je website of webshop. Dit wekt vertrouwen bij bezoekers en kan helpen om een positieve indruk achter te laten en de acties op je website of webshop te vergroten.

Web Development

Minty Media ontwikkeld websites en webshops maar ook API-integraties en vele andere web ontwikkelingen. Hoofdzakelijk bouwt Minty Media websites of webshops in het content managementsystemen WordPress maar ook met andere website of webshop ontwikkeling aanvragen kun je bij ons terecht.

Minty Media

Wij zijn een internetbureau in Haarlem met passie voor design en techniek. 

0

API Koppelingen

Met koppelingen kan je ontzettend veel tijd besparen. Denk bijvoorbeeld aan een kassakoppeling of een koppeling om je webshop aan een verkoopplatform te koppelen. Hierdoor is bijvoorbeeld dubbel content invoeren of voorraad bijhouden niet meer nodig. We hebben een aantal bestaande koppelingen die we gemakkelijk aan jouw bestaande WooCommerce webshop kunnen koppelen. Staat jouw gewenste koppeling er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

webbureau-haarlem
haarlems-webbureau

Beheer & Onderhoud

Minty Media biedt servicecontracten aan. Voor klein onderhoud zoals het updaten en veilig houden van je website of voor groot onderhoud zoals het aanpassen van content of andere actieve veranderingen binnen de website. Wij denken graag met je mee over een gepast beheer en onderhoud contract.

Hosting

Minty Media biedt een totaalpakket aan als het gaat om services. Webhosting is hier een onmisbaar onderdeel van welke wordt aangeboden bij Minty Media onder het label Minty Hosting. Binnen het Control Panel kan je alle technische zaken zelf beheren.

Online Marketing

Naast web design en ontwikkeling biedt Minty Media ook Online Marketing aan. Na de ontwikkeling van een website of webshop helpen we je graag verder met de online marketing door jouw bedrijf of organisatie te koppelen aan één van onze marketing partners waar we graag mee samenwerken.

Online Strategie

Een goede online strategie kan de online aanwezigheid, merkbekendheid, klantenwerving en klant betrokkenheid vergroten. Met een digitale strategie ontwikkel je een robuuste basis die je kan helpen bij het ontwikkelen van een website of andere web ontwikkeling.

Om mee te kunnen kijken op je computer, hebben we AnyDesk nodig. Installeer de software om sneller geholpen te kunnen worden.