Smiirl WordPress koppeling

Ben je op zoek naar een handige oplossing om real-time cijfer data weer te geven op zowel je website als je Smiirl Counter? Goed nieuws! Onze slimme Smiirl WordPress koppeling maakt het mogelijk. Hiermee blijven je data en statistieken altijd gesynchroniseert, zowel online als offline. Het is een handige manier om je online aanwezigheid te benadrukken en je publiek te betrekken op een efficiënte en effectieve manier.

Smiirl plug-in functionaliteiten

Smiirl plug-in voor WordPress

Maandelijks opzegbaar

Maatwerk mogelijkheden

Support bij implementatie

Prijs op aanvraag

Smiirl WordPress koppeling

Smiirl koppelen met WordPress

Minty Media heeft een geavanceerde Smiirl WordPress koppeling ontwikkeld die een naadloze synchronisatie mogelijk maakt tussen de Smiirl-counter offline en de online counter data. Met deze oplossing worden beide sets gegevens real-time met elkaar verbonden, waardoor je altijd toegang hebt tot de meest actuele informatie, zowel online als offline.

Koppeling vereisten

Interessant voor jouw onderneming?

Of je nu een winkel, restaurant, hotel, marketingbureau of evenementenorganisator bent, onze Smiirl koppeling met WordPress biedt een waardevolle oplossing om je online aanwezigheid te versterken en je publiek te betrekken. Met real-time synchronisatie tussen offline en online gegevens, hoef je je nooit meer zorgen te maken over inconsistenties of verouderde informatie.

Maatwerk wensen?

Wil jij de Smiirl counter voor andere doeleinde gebruiken? Dat kan! We bieden ook maatwerk aan voor de koppeling. Wij analyseren jouw online situatie en zullen de koppeling volledig aan laten sluiten op jouw eisen en wensen. Wel hebben wij ons natuurlijk te houden aan de structuur die Smiirl ons voorschrijft. Binnen de Smiirl structuur denken we graag met je mee!

Minty Media

Wij zijn een internetbureau in Haarlem met passie voor design en techniek. 

0

FAQ

Hoeveel Smiirl counters kan ik gebruiken bij het gebruik van de koppeling?

Er is geen limiet bij het gebruik van de aantal Smiirl counters!

Ik heb een specifieke wens die ik ontwikkeld wil hebben binnen de Smiirl koppeling, is dat mogelijk?

Ons team en de koppeling zijn flexibel en we denken graag met je mee. Daarom is geen probleem voor ons te gek en zoeken we graag naar de perfecte maatwerk oplossing voor jouw probleem.

Wij maken gebruik van Cookies

De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak.