iONE WooCommerce Koppeling

Is jouw bedrijf actief in de woonbranche en werk jij met het ERP systeem iONE van Colijn IT? Dan is deze WooCommerce iONE koppeling een waardevolle aanvulling voor jouw bedrijf!

iONE plug-in functionaliteiten

iONE plug-in voor WooCommerce

Maandelijks opzegbaar

Data synchronisatie binnen 10 a 15 minuten

Onbeperkt product updates

Online monitoring

Support bij implementatie

Prijs op aanvraag

ione voorraad koppeling

De iONE plug-in voor WooCommerce

Is jouw bedrijf actief in de woonbranche en werk jij met het ERP systeem iONE van Colijn IT? Dan is de WooCommerce iONE koppeling die Minty Media heeft ontwikkeld, een waardevolle aanvulling voor jouw bedrijf.

Waarschijnlijk ken je de meest bekende ERP bedrijfssoftware voor de woonbranche wel. De ERP software van Colijn IT voor woonwinkels is dé oplossing om jouw woonbedrijf sneller te laten werken. Deze slimme software van Colijn IT zit vol met handige functies waardoor veel bedrijfsprocessen automatisch worden beheerd. Door deze efficiënte manier van bedrijfsvoering houd jij genoeg tijd over om je met andere zaken bezig te houden.

Koppeling vereisten

Hoe meer modules binnen de iONE Online geactiveerd zijn, hoe meer functies onze WooCommerce koppeling kan uitvoeren

Colijn IT iONE plug-in

Werk jij met een WooCommerce webshop én met het iONE systeem voor de woonbranche? Dan is de iONE WooCommerce koppeling een echte aanrader. Door de WordPress iONE koppeling worden de producten vanuit iOne gesynchroniseerd naar WooCommerce. Hierdoor staat het aanbod altijd compleet op de website en kost het geen waardevolle tijd om alles in te voeren! Ook worden de orders vanuit WooCommerce automatisch gesynchroniseerd, waardoor de voorraad continu actueel en overzichtelijk blijft.

Wil je meer weten over het hoofdbedrijf Colijn IT?
Ga naar de website.

Wil je meer weten over het software pakket iONE?
Ga naar de website.

Branches voor de Colijn IT WooCommerce koppeling

Minty Media

Wij zijn een internetbureau in Haarlem met passie voor design en techniek. 

0
colijn it ione koppeling woocommerce

Colijn IT koppeling maatwerk wensen?

Naast onze basis iONE koppeling, is maatwerk ook altijd mogelijk! Wij analyseren jouw online situatie en zullen de koppeling volledig aan laten sluiten op jouw eisen en wensen. Wel hebben wij ons natuurlijk te houden aan de structuur die Colijn IT ons voorschrijft. Binnen de iONE structuur denken we graag met je mee!

FAQ

Ik heb een specifieke wens die ik ontwikkeld wil hebben binnen de iONE koppeling, is dat mogelijk?

Ons team en de koppeling zijn erg flexibel en we denken graag met je mee. Daarom is geen probleem voor ons te gek en zoeken we graag naar de perfecte maatwerk oplossing voor jouw probleem.

Kunnen jullie helpen als er iets mis gaat?
Ja zeker! Voor de iONE koppeling is een uitgebreid monitoringssysteem ontwikkeld. Daardoor kunnen we snel schakelen wanneer er iets mis dreigt te gaan. Kom je ergens niet helemaal uit of heb je vragen over de koppeling? We helpen je graag verder!