E-mailmarketing

Je online onderneming kan niet zonder e-mailmarketing. Het is één van de makkelijkste manieren om je trouwe relaties te voorzien van informatie, nieuws of kortingen. Minty Media helpt je graag verder bij de contentmarketing.

Wat kan Minty Media voor jouw onderneming betekenen

Minty Media helpt je graag verder bij het instellen en automatiseren van nieuwsbrieven. Minty Media is officieel Mailchimp partner. Met Mailchimp kun je op een gemakkelijke manier templates maken, koppelen met je website of webshop en automatische mails sturen.

We helpen je graag bij de volgende e-mail werkzaamheden

Waarom kiezen voor e-mailmarketing

E-mailmarketing is een digitale marketingtactiek die gericht is op het opbouwen en onderhouden van relaties met potentiële klanten, bestaande klanten en andere belanghebbenden. Gebruik contentmarketing om producten of diensten te promoten en om je doelgroep op de hoogte te houden van nieuwe aanbiedingen, kortingen en promoties. Via je website kun je bezoekers aanmoedigen zich in te schrijven voor je nieuwsbrief.

Ook kun je met content marketing de loyaliteit van je relaties vergroten. Bijvoorbeeld door hen gepersonaliseerde aanbiedingen en aanbevelingen te sturen. Heb je interesse in uitgebreide zoekmachine optimalisatie voor jouw website of webshop? Dan helpen we je graag verder voor een uitgebreid advies of het realiseren van effectieve zoekmachine marketing.

Minty Media

Wij zijn een internetbureau in Haarlem met passie voor design en techniek. 

0

Benieuwd naar ons werk?