Zoeteman Schoonmaak

Door de nieuwe website van Zoeteman Schoonmaak wil je ze meteen inhuren om bij jouw bedrijf schoon te maken! De huisstijl hebben we doorgevoerd naar een maatwerk design met tot slot, de website ontwikkeling.

DesignHostingHuisstijlOntwikkelingStrategie

zoeteman-website-ontwikkeling

Design en website

Zoeteman heeft meer dan 25 jaar schoonmaak ervaring en is uitgegroeid tot een professionele facilitair dienstverlener, met als slogan: Echt Schoon! Voor Zoeteman Schoonmaak zijn we gestart met het de huidige huisstijl uit te breiden en dit te verwerken in een maatwerk web design.

Het webdesign hebben we UX / UI proef ontwikkeld met als uitgangspunt dat klanten een offerte kunnen aanvragen en de locaties kunnen zien waar Zoeteman schoonmaakt. Ook hebben we alle icoontjes op de website zelf bedacht en uitgewerkt. Na het web design hebben we het design omgezet in een functionele en gebruiksvriendelijke website met veel praktische informatie. De website is voorzien van vele leuke interactieve elementen met speelse effecten. Zo bewegen de schoonmaak bellen mee met je muisbeweging.

Kleuren
Fonts

SEO en marketing proef

De website van Zoeteman Schoonmaak is geheel SEO proef ontwikkeld. Zo hebben we per regio een pagina ontwikkeld die ingevuld kan worden met content om zo een betere vindbaarheid te genereren in Google. Ook hebben we een module ontwikkeld die vacatures op de juiste regio laat zien. Sollicitaties komen binnen bij de juiste vestiging voor een overzichtelijk en praktisch systeem. Bekijk alle reviews van Zoeteman op Trustoo. Met de Trustoo module laten we in één oogopslag zien hoe de diensten van Zoeteman scoren op Trustoo.

Hosting

Voor de hosting kijken we altijd aandachtig hoe groot de website is en hoeveel bezoekers een website krijgt. Hier passen we de hosting naadloos op aan. Voor Zoeteman Schoonmaak hebben we voor een hostingpakket gekozen van Minty Hosting.

Deze website live bekijken?

Zie andere cases

Om mee te kunnen kijken op je computer, hebben we AnyDesk nodig. Installeer de software om sneller geholpen te kunnen worden.