DRC Database

Een geheel uitgewerkt design die naadloos aansluit op de ontwikkelde interactieve database. Alle functie eisen en wensen zitten verwerkt in dit professionele en gebruiksvriendelijke systeem.

DesignHostingMaatwerkOntwikkeling

drc-database

Design en website

DRC Database is een project dat wordt geleid door een team van experts die gespecialiseerd zijn in de wet- en regelgeving met betrekking tot internationaal voetbal. DRC heeft Minty Media gevraagd om een maatwerk design te ontwikkelen en een interactieve database te realiseren met alle gevraagde functie eisen.

Huisstijl

DRC Database was nog niet voorzien van een standaard huisstijl. Om het maatwerk design zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen hebben we een basis huisstijl neergezet met een logo, passende kleuren en consistente font types en sizes.

Kleuren
Fonts
drc-database

Interactieve database

Voor de DRC hebben we een interactieve database ontwikkeld in WordPress, waarbij gebruikers kunnen zoeken naar beslissende geschillenbeslechting van de FIFA. Cases kunnen door DRC op een simpele manier in het systeem gezet worden. Klanten kunnen op basis van verschillende criteria zoeken in het systeem met een mooi zoeksysteem die we ontwikkeld hebben.

Een klant kan via de website een abonnement kiezen en daarbij meteen het abonnent afsluiten en afrekenen. Wanneer er betaald is krijgt de klant inloggegevens van het DRC Database systeem waarbij toegang verleend kan worden. Wanneer een abonnement binnen het systeem verloopt, zal het systeem automatisch de toegang tot de DRC Database weigeren. Zodra een klant opnieuw een abonnement verlengt, wordt de toegang automatisch opnieuw verlengt.

drc-database-ontwikkeling
drc-database

Hosting voor DRC Database

Bij dit project is veiligheid en snelheid essentieel. Daarom hebben we de DRC Database op een veilige omgeving gezet. De hosting hebben we zo ingericht dat de DRC een snelle en stabiele database is met alle mogelijke opties voor het opschalen van server ruimte. De hosting gaat via ons eigen platform, Minty Hosting.

Deze website live bekijken?

Zie andere cases

Om mee te kunnen kijken op je computer, hebben we AnyDesk nodig. Installeer de software om sneller geholpen te kunnen worden.