WGF recruitment

We hebben gekozen voor een gebruiksvriendelijke maatwerk website die uitstekend samenwerkt met onze Recruitee koppeling. Op deze manier worden vacatures overzichtelijk weergegeven en is bekijken en reageren op vacatures super makkelijk.

DesignHostingKoppelingMaatwerkOntwikkeling

Design en website

WGF Recruitment verzorgt de werving en selectie activiteiten voor alle organisaties die tot de WGF Capital portefeuille behoren. WGF Recruitment is altijd op zoek naar de juiste medewerker voor de juiste organisatie.

Voor WGF Recruitment heeft Minty Media het web design en web ontwikkeling gerealiseerd. Met als uitgangspunt een perfecte werking tussen de website en onze Recruitee koppeling. We zijn begonnen met het ontwikkelen van het web design. Binnen het web design stond gebruiksvriendelijkheid en gemak hoog op het lijstje. Na het uitgebreide maatwerk design zijn we overgegaan op de ontwikkeling van de website.

Tijdens het ontwikkelen van de website hebben we filter opties toegevoegd. Op deze manier kunnen gebruikers goed filteren op de gewenste soort vacature. Zo kun je filteren op plaats, dienstverband, opleiding of salaris. Op de vacature pagina kun je in 1 oogopslag zien om wat voor vacature het gaat, welke locatie en het salaris wat daarbij hoort. Verder is de website voorzien van een blog pagina en een gebruiksvriendelijke contact pagina.

Kleuren
Fonts

Vacatures

Recruitee Koppeling

WGF Recruitment maakt gebruik van onze standaard Recruitee koppeling. Met de ATS koppeling is dubbel invoeren van vacatures verledentijd. Binnen het Recruitee systeem heb je een goed overzicht van alle vacatures en de daarbij behorende geïnteresseerde. Alle aangemaakte vacatures in Recruitee worden met onze Recruitee WordPress koppeling gesynchroniseerd naar de website.

Hosting en snelheid website

Voor WGF Recruitment is een snelle en betrouwbare website erg belangrijk. We hebben goed gekeken naar de grootte van de website en hebben het hostingpakket hier op aangepast. Door het juiste hosting pakket kunnen we de snelheid waarborgen van het ATS systeem Recruitee in combinatie met de website.

Deze website live bekijken?

Zie andere cases

Om mee te kunnen kijken op je computer, hebben we AnyDesk nodig. Installeer de software om sneller geholpen te kunnen worden.