De Zinnige Zaak

Een prachtig maatwerk design met mooie illustraties. Het maatwerk design hebben we uitgewerkt tot een gebruiksvriendelijke webshop met vele leuke functionaliteiten.

DesignE-commerceHostingMaatwerkOntwikkeling

Web Design

De Zinnige Zaak verkoopt kaarten die gemaakt worden door illustrators. Voor de kaarten worden geen bomen gekapt. Het papier wordt gemaakt van oogstafval.

Bij het bespreken van het design kregen we van De Zinnige Zaak een heel pakket met mooie illustraties die zij graag in de webshop verwerkt wilde hebben. Het web design hebben we op maat gemaakt en hebben de aangeleverde illustraties mooi in het design kunnen verwerken. Het web design hebben met het oog op mobile first ontwikkelt. Ook hebben rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid van de webshop.

Kleuren
Fonts

Webshop ontwikkeling

Voor de webshop van De Zinnige Zaak hebben we het maatwerk web design door getrokken naar het ontwikkelen van de webshop. Voor de webshop staat de verkoop van post en wenskaarten centraal. Zo hebben we tijdens de bouw van de webshop een filter optie ontwikkeld die filtert op illustrator. Bij het filteren op illustrator krijg je een foto van de illustrator te zien met een klein stukje tekst over deze persoon. Via deze filter zie je alleen de post of wenskaarten die deze illustrator gemaakt heeft.

Na het opleveren van de webshop was er vanuit De Zinnige Zaak nog een wens om de webshop uit te breiden met meerdere functionaliteiten. Zo kunnen bezoekers zich met de uitbreiding van de webshop nu ook inschrijven via meerdere mail kanalen. Maar ook op zinnige verhalen, één keer per week een stilte momentje met mooie poëzie of leuke cadeautjes.

Hosting

Voor De Zinnige Zaak hebben we de webshop op een eigen server gezet. Het fijne aan een eigen server is dat de snelheid van de server niet verdeelt hoeft te worden over meerdere websites. Hierdoor kan de webshop van De Zinnige Zaak stabiel blijven draaien en de grote bezoekers aantallen goed aan.

Deze website live bekijken?

Zie andere cases

Om mee te kunnen kijken op je computer, hebben we AnyDesk nodig. Installeer de software om sneller geholpen te kunnen worden.