Fietshokje

Fietshokje, een gerenommeerde speler in de fietsenmarkt. Om het diverse assortiment aan fietsen te kunnen presenteren heeft Minty Media een website ontwikkeld met catalogus. Het resultaat? Een innovatieve, gebruiksvriendelijke website die de zoektocht naar de ideale fiets eenvoudig maakt.

E-commerceHostingOntwikkeling

Fietshokje

Unieke website

Fietshokje staat bekend om zijn brede assortiment aan scherp geprijsde occasions, tweedehands e-bikes en gloednieuwe stadsfietsen. Met meer dan 10.000 rijklare fietsen verspreid over zes vestigingen in Haarlem, Hoofddorp, Amersfoort, Amsterdam en Beverwijk, is Fietshokje een populaire bestemming voor fietsliefhebbers.

De website is zodanig gestructureerd dat klanten snel kunnen vinden wat ze zoeken, of het nu gaat om een specifieke fiets of algemene informatie over de verschillende vestigingen. Een van de opvallende kenmerken van de nieuwe website is het overzichtelijke menu. Bezoekers kunnen meteen een keuze maken of ze opzoek zijn naar een nieuwe of gebruikte fiets, waardoor navigatie eenvoudig is. Op meerdere plekken binnen de website vind je de vestigingen en de daarbij behorende openingstijden. Op deze manier kunnen bezoekers gemakkelijk bij een vestiging naar keuze een fiets bekijken en een proefrit maken.

Kleuren
Fonts
Fietshokje
Fietshokje
Fiets Hokje

Uitgebreide fietsen catalogus

De nieuwe website biedt een breed scala aan fietsen, waarbij elke fiets wordt gepresenteerd met uitgebreide productinformatie en gedetailleerde foto’s. Hierdoor krijgen bezoekers een goed beeld van de beschikbare modellen en de daarbij behorende informatie.

De website biedt een overzicht van het volledige aanbod van Fietshokje, inclusief occasions, tweedehands e-bikes en nieuwe stadsfietsen. Vind je een fiets die je graag wilt bekijken? Dan kan je gemakkelijk via het contactformulier een afspraak maken bij een vestiging naar keuze om een proefrit te maken.

Fietshokje
Fietshokje

Maximale snelheid

Voor de hosting van Fietshokje heeft Minty Media gekozen voor VPS hosting, geregeld via onze dochteronderneming Minty Hosting. Door Fietshokje op een eigen server te plaatsen, kan maximale snelheid gegarandeerd worden. Deze keuze zorgt ervoor dat de website altijd snel en responsief is, wat bijdraagt aan een positieve gebruikerservaring. Naarmate Fietshokje groeit, kan de hosting eenvoudig worden opgeschaald om aan de toenemende vraag te voldoen.

Deze website live bekijken?

Zie andere cases