Documizers

Een maatwerk design, ontwikkeling van de website in 2 talen met een custom made calculator module. Een doorlopende samenwerking waarbij we de website continu aan het uitbreiden en verbeteren zijn.

DesignHostingMaatwerkOntwikkeling

Design en website

De Documizers DocuFlow zorgt ervoor dat documenten en e-mails automatisch gegenereerd én verwerkt worden. De geavanceerde cloud-oplossing giet alle documenthandelingen in één documentproces en verbindt de bijbehorende applicaties aan elkaar.

Documizers had al een bestaande website waar zij niet helemaal tevreden over waren, omdat de website niet geheel kon voldoen aan alle eisen en wensen. In samenwerking met Documizers hebben we op basis van de bestaande huisstijl een geheel maatwerk design uitgewerkt. Na de design fase zijn we de website gaan ontwikkelen in 2 talen. Tijdens het ontwikkelen van de website hebben we rekening gehouden met de marketing en sales wensen van Documizers. Ook hebben we de website zo gebouwd dat de website gemakkelijk met meerdere pagina’s uit te breiden is en qua structuur goed in elkaar zit.

Op deze manier is de website toekomst-proef en kunnen er gemakkelijk meerdere talen toegevoegd worden. Via de website kun je simpel brochures downloaden, demo’s aanvragen en offertes opvragen.

Kleuren
Fonts

Besparingscalculator

Documizers heeft ons gevraagd een besparingscalculator te ontwikkelen. De calculator dient als berekening van de kosten voor het gebruik van DocuFlow ten opzichte van andere systemen. Voor de besparingscalculator hebben we in samenwerking met Documizers de flow uitgedacht voor de perfecte berekening. Na het uitdenken van de besparingscalculator hebben we de flow omgezet in een functionele en goedwerkende besparingscalculator.

Hosting

Hosting is de basis van je website of webshop. Om Documizers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de hosting van de website ook in beheer. Via onze dochteronderneming Minty Hosting hebben we gekozen voor een hosting pakket die aansluit bij de grootte van de website en de eisen en wensen van Documizers.

Deze website live bekijken?

Zie andere cases

Om mee te kunnen kijken op je computer, hebben we AnyDesk nodig. Installeer de software om sneller geholpen te kunnen worden.