tritonX WooCommerce koppeling

Wat doet onze tritonX WooCommerce koppeling

Prijs op aanvraag

De tritonX koppeling voor WooCommerce

Staat jouw kassa systeem, ERP systeem of POS systeem gekoppeld met tritonX en ben je opzoek naar een extra koppeling tussen je winkel, tritonX en je webshop? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De tritonX Woocommerce plug-in van Minty Media kun je als extra verlenging zien bovenop de tritonX koppeling.

 

tritonX WordPress plug-in

Met onze tritonX WordPress koppeling, koppel je gemakkelijk jouw klant gegevens van de winkel naar jouw webshop. Zo kun je verschillende klantgegevens koppelen, hebben je klanten overzicht op de gespaarde punten die zowel in de winkel als in de webshop op te bouwen zijn en kun je korting acties koppelen van je winkel naar je webshop of andersom. Creëer een compleet klantgegevens overzicht en maak nieuwe opties mogelijk met onze tritonX koppeling. Dubbel invoeren is hiermee verleden tijd en kan jij deze kostbare tijd op een andere manier besteden.

Branches tritonX

tritonx plugin

Wat wordt er gekoppeld?

 
Klantgegevens

Spaarpunten

Kortingsacties

Koppeling vereisten

tritonX

WooCommerce Webshop

tritonx koppeling
tritonX koppeling maatwerk wensen?

Naast onze basis tritonX koppeling, is maatwerk ook altijd mogelijk! Wij analyseren jouw online situatie en zullen de koppeling volledig aan laten sluiten op jouw eisen en wensen. Wel hebben wij ons natuurlijk te houden aan de structuur die tritonX ons voorschrijft. Binnen de tritonX structuur denken we graag met je mee!

Wat vinden andere van onze tritonX koppeling voor WordPress?

Veelgestelde vragen

Ik heb een specifieke wens die ik ontwikkeld wil hebben binnen de tritonX koppeling, is dat mogelijk?

Ons team en de koppeling zijn erg flexibel en we denken graag met je mee. Daarom is geen probleem voor ons te gek en zoeken we graag naar de perfecte maatwerk oplossing voor jouw probleem.

Kunnen jullie helpen als er iets mis gaat?

Ja zeker! Voor de tritonX koppeling is een uitgebreid monitoringssysteem ontwikkeld. Daardoor kunnen we snel schakelen wanneer er iets mis dreigt te gaan. Kom je ergens niet helemaal uit of heb je vragen over de koppeling? We helpen je graag verder!

Wil je meer informatie over tritonX WooCommerce koppeling?

We voorzien je graag van meer informatie over de koppeling. Neem contact op via de mail, vul onderstaand contactformulier in of bel naar het onderstaande telefoonnummer. 

 

We reageren gewoonlijk op werkdagen binnen 24 uur op de mail.

Wij maken gebruik van Cookies