Zoekmachine Optimalisatie

Vergroot de kans om beter gevonden te worden op het internet

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

“SEO biedt een visuele en effectieve zoekaanwezigheid die leidt tot een aanzienlijke stijging in verkoop, winst en ook nog eens kostenefficiënt is voor onze klanten”

 

Een goede plaats van jouw website in de zoek resultatenlijst van Google bemachtigen, is erg moeilijk en vaak twijfelachtig. Het exacte algoritme van Google wordt door de makers geheimgehouden en is voor buitenstaanders niet altijd even gemakkelijk te begrijpen.


Wij zorgen er echter wel voor dat jouw website zo goed mogelijk aan de eisen van Google voldoet waardoor jouw kans op bezoekers toeneemt.

Algoritme

Google werkt met algoritmes die website’s indexeren. Dit is een erg complexe techniek die moeilijk te begrijpen is. Over het algoritme zijn een aantal spelregels bekend, die ervoor kunnen zorgen dat jouw website beter geïndexeerd kan worden. Belangrijk daarbij is, naast het belang van een zoekterm op de pagina, hoe vaak er naar een pagina gelinkt wordt, vanaf welke pagina’s en met welke tekst. Niemand weet exact hoe zwaar de Google PageRank doorweegt in het algoritme. 

Optimalisatie

Het zou nu niet verantwoord zijn om te zeggen dat wij jou de 1ste plek binnen Google kunnen garanderen.  Wat we wel kunnen zeggen is dat we weten hoe we jouw website zo goed mogelijk aan de “voorwaarden” van Google kunnen laten voldoen. Daarmee rekening houdend met de bekende SEO-technieken.

Google Analytics

Met Google Analytics kun jij niet alleen jouw verkopen en conversies meten, maar ook inzicht krijgen in hoe bezoekers je site gebruiken, hoe ze op jouw site terechtkomen en hoe jij ervoor kunt zorgen dat ze terugkomen.

Google Webmaster Tools

De Google Webmaster Tools bieden informatie, hulpprogramma’s en diagnostische gegevens die jij nodig hebt voor een goede, Google-vriendelijke site.

Meer willen weten over onze optimalisatie?

Je kan contact met ons opnemen via de mail: info@mintymedia.nl  , door te bellen naar: +31 (0) 23 230 21 34 of door onderstaand contactformulier in te vullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Wij maken gebruik van Cookies