Fashion.Cloud

Grote product data eenvoudig synchroniseren

Voorraad synchronisatie

Minty Media heeft een WooCommerce koppeling ontwikkeld voor fashion platform Fashion.Cloud, hierdoor is het mogelijk om grote collecties met fashion product data eenvoudig te synchroniseren.

susan-wilkinson-oS3h1YA7Xf8-unsplash

Handdoek

€21,99

Jouw websop

+1
-2
susan-wilkinson-oS3h1YA7Xf8-unsplash

Handdoek

€21,99

-2
+1

Fashion.Cloud

Voorraad synchronisatie

Minty Media heeft een WooCommerce koppeling ontwikkeld voor fashionplatform Fashion.Cloud. Hierdoor is het mogelijk om grote collecties met fashion productdata eenvoudig te synchroniseren.

susan-wilkinson-oS3h1YA7Xf8-unsplash

Handdoek

€21,99

Jouw webshop

+1
-2
susan-wilkinson-oS3h1YA7Xf8-unsplash

Handdoek

€21,99

-2
+1

Fashion.Cloud

Product informatie

Fashion.Cloud is hét platform als het gaat over fashion productinformatie. Op het Fashion.Cloud platform staan zo’n 500 merken wereldwijd, die allemaal hun productinformatie centraliseren. Fashion.Cloud biedt zowel mogelijkheden voor merken als voor retailers. Door dit platform worden deze aan elkaar gekoppeld voor zowel inkoop als productinformatie.

Product data synchroniseren

Voor de WordPress webshops heeft Minty Media een WooCommerce koppeling ontwikkeld. Hierdoor wordt het voor webshops die merken verkopen én aangesloten zijn bij Fashion.Cloud, gemakkelijk om productdata (collecties) te synchroniseren.
Previous
Next

Fashion.Cloud platform

Binnen het Fashion.Cloud platform worden producten door de merken volledig ingevuld.
Denk hierbij aan:

Product informatie

Fashion.Cloud is hét platform als het gaat over het fashion product informatie.
Op het Fashion.Cloud platform staan zo’n 500 merken wereldwijd die allemaal hun product informatie centraliseren. Fashion.Cloud biedt zowel een mogelijkheid voor merken als voor de retailers, via het platform worden deze aan elkaar gekoppeld voor zowel inkoop als product informatie.

Fashion.Cloud Platform

Deze data (productnaam, materiaal, artikelnummer, maattabellen, kleur series, prijzen en seizoenen) uit Fashion.Cloud is voor een webshopeigenaar dan ook van groot belang. Hierdoor wordt het productassortiment goed aangeboden op de eigen webshop.

Interesse maar nog niet overtuigd?

€29,- per maand exc. BTW. (Maandelijks opzegbaar)

Product informatie

Fashion.Cloud is hét platform als het gaat over het fashion product informatie. Op het Fashion.Cloud platform staan zo’n 500 merken wereldwijd die allemaal hun product informatie centraliseren. Fashion.Cloud biedt zowel een mogelijkheid voor merken als voor de retailers, via het platform worden deze aan elkaar gekoppeld voor zowel inkoop als product informatie.

Product data synchroniseren

Voor de WordPress webshops heeft Minty Media een WooCommerce koppeling ontwikkeld. Hierdoor wordt het voor webshops die merken verkopen welke aangesloten zijn bij Fashion.Cloud gemakkelijk om product data (collecties) te synchroniseren.
Previous
Next

Meer willen weten van de Fashion.Cloud?

Je kunt contact met ons opnemen via de mail: info@mintymedia.nl Of je kunt bellen naar: +31 (0) 23 230 21 34 of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wij maken gebruik van Cookies