Recruitee WordPress koppeling

Wat doet onze Recruitee WordPress koppeling?

Prijs op aanvraag

Waarom kiezen voor de Recruitee WordPress koppeling?

Je wilt graag het werven en selecteren van kandidaten automatiseren en hebt daarom voor Recruitee gekozen. Hoe ideaal zou het zijn als kandidaten via je eigen WordPress website kunnen solliciteren? Met onze Recruitee koppeling, koppel je gemakkelijk jouw vacatures in Recruitee binnen je eigen WordPress website. Kandidaten kunnen via WordPress solliciteren en worden als kandidaat aangemaakt in Recruitee. Dit alles gebeurt volledig in de huisstijl van je eigen website.

De Recruitee WordPress plug-in

Je wilt natuurlijk het liefste dat kandidaten via je eigen website solliciteren, maar Recruitee helpt je bij het kandidatenbeheer. Daarom heeft Minty Media de Recruitee koppeling ontwikkeld om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Schrijf eenvoudig via het uitgebreide Recruitee systeem jouw gewenste openstaande vacature en vul alle Recruitee velden in. Nu heb je een volledige vacature aangemaakt in Recruitee. Je hebt natuurlijk geen zin om de vacature opnieuw in te vullen op je eigen website. Met de WordPress Recruitee koppeling wordt jouw aangemaakte vacature automatisch gesynchroniseerd naar jouw website.
Alle teksten en ingevulde velden staan dan direct op je website als een nieuwe aangemaakte vacature. Je hebt geen omkijken meer naar de vacatures op jouw website. Onze koppeling wordt compleet en veilig uitgevoerd, volledig volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) regels. Kandidaten kunnen via jouw website gemakkelijk solliciteren. Zodra een kandidaat gesolliciteerd heeft via jouw website wordt deze meteen zichtbaar in het Recruitee systeem. Zo behoud je het overzicht van alle kandidaten binnen het Recruitee systeem.
Schermafbeelding 2023-02-06 om 14.18.58
Schermafbeelding om 14.25.37

Wat wordt er gekoppeld?

Kandidaten

Vacatures

Koppeling vereisten

Recruitee

WooCommerce Webshop

Over Recruitee

Recruitee is een Applicant Tracking System (ATS) en is opgericht in 2015 door Paul Smoczyk en Perry Oostdam. Recruitee brengt teams samen. Met de juiste tools wordt jouw recruitmentproces naar een volgend level gebracht. Samenwerken wordt makkelijker en efficiënter. 

Wat vinden andere van onze Recruitee koppeling voor WordPress?

Veelgestelde vragen

Welk systeem is leidend bij het gebruik van de koppeling, Recruitee of mijn WordPress website?

Bij het gebruik van onze Recruitee kandidaten plug-in is het Recruitee systeem leidend. Het invoeren van vacatures of het reageren op kandidaten doe je via het Recruitee systeem. Ook het overzicht van de kandidaten behoud je in het Recruitee systeem.

Hoeveel vacatures mag ik synchroniseren met de koppeling?

Je kunt onbeperkt aantal vacatures en kandidaten synchroniseren met onze Recruitee vacatures koppeling.

Ik heb meerdere websites waar ik de vacatures wil laten zien, is dat mogelijk?

Nee, de Recruitee plug-in synchroniseert naar 1 website. Binnen Recruitee is het wel mogelijk om jouw vacatures ook op andere platformen neer te zetten zoals Indeed en LinkedIn.

Mijn vacatures worden niet gesynchroniseerd, hoe kan dat?

Dit kan komen doordat niet de juiste categorieën mee gegeven zijn aan de vacature. Dit kan komen doordat de vacature niet op actief staat.

Wil je meer informatie over de Recruitee Koppeling?

We voorzien je graag van meer informatie over de koppeling. Neem contact op via de mail, vul onderstaand contactformulier in of bel naar het onderstaande telefoonnummer. 

 

We reageren gewoonlijk op werkdagen binnen 24 uur op de mail.

info@mintymedia.nl

+31 (0) 23 230 21 34

Wij maken gebruik van Cookies