Realworks WordPress Plugin

Waarom kiezen voor de Realworks WordPress koppeling?

Ben jij een bedrijfs- of woningmakelaar en opzoek naar een koppeling die het aanbod van bedrijfspanden óf woningen en nieuwbouw automatisch synchroniseert naar jouw eigen website? Dan is de Realworks Woning koppeling onmisbaar voor jouw bedrijf!

 

De makelaardij is een dynamische omgeving waarbij vraag en aanbod zich razendsnel afwisselen. Hierdoor is het voor makelaars belangrijk dat het meest actuele aanbod zichtbaar is op de eigen website. Met de Realworks Woning koppeling voor WordPress die Minty Media heeft ontwikkeld, is dit mogelijk!

realworks_400x400
WordPress.com-Logo.wine

Realworks woningen WordPress koppeling

Zoekenden oriënteren zich voornamelijk online naar woningen of bedrijfspanden en komen dan meestal terecht bij Funda of andere woningsites. Als potentiële kopers extra informatie willen over het aanbod, komen ze vaak terecht bij de makelaarswebsite. Hierbij is het belangrijk dat alle informatie op de website compleet én correct is om de klant zo goed mogelijk te helpen. Door de WordPress koppeling voor makelaars wordt het actuele aanbod automatisch gesynchroniseerd op jouw eigen website. Hierdoor staat het aanbod altijd compleet op de website en kost het geen waardevolle tijd om alles in te voeren! Doordat woningzoekenden vaak ook speciale wensen hebben, worden alle details precies overgenomen. Zo ziet men bijvoorbeeld de oppervlakte, faciliteiten, prijs en meer.

Makelaars WordPress plugin voordelen

Daarnaast heeft de makelaars WordPress plugin nog meer voordelen! Zo zet de makelaars koppeling direct het aanbod in de gewenste huisstijl. Hierdoor kan jij jezelf beter onderscheiden van de concurrentie. Ook zorgt de API koppeling voor betere vindbaarheid in de zoekmachine van Google door de uitgebreide informatie.  

Woningen

Door de Realworks Makelaars koppeling worden woningen automatisch gesynchroniseerd op jouw WordPress website. Hierdoor hoef jij als makelaar informatie niet meerdere keren in te voeren, wat voor jou veel kostbare tijd kan schelen. Alle pand informatie van het actuele woningaanbod wordt precies overgenomen en gelijk in de juiste huisstijl op de website geplaatst.

Nieuwbouw

De Realworks nieuwbouw koppeling is onmisbaar voor nieuwbouwprojecten. Doordat nieuwbouwprojecten vaak nog niet zijn opgeleverd, is het belangrijk voor klanten dat het er betrouwbaar uitziet. Door de Realworks WordPress plugin wordt de nieuwbouw automatisch op jouw website geplaatst met de juiste informatie in een betrouwbare omgeving.

BOG

Ben jij een bedrijfsmakelaar, dan is de Realworks BOG koppeling een echte aanrader. Met deze bedrijfsmakelaars WordPress plugin kunnen de bedrijfspanden automatisch ingeladen worden op jouw WordPress website. Hierdoor wordt het voor (potentiële) klanten direct duidelijk wat jouw aanbod is en welke specificaties hierbij horen. En dit allemaal binnen de looks van jouw website!

Meer willen weten van de Realworks WordPress Plugin?

Je kunt contact met ons opnemen via de mail: info@mintymedia.nl Of je kunt bellen naar: +31 (0) 23 230 21 34 of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wij maken gebruik van Cookies