MplusKASSA WooCommerce Koppeling

Wat doet onze MplusKASSA WooCommerce koppeling?

Prijs op aanvraag

Tijd besparen met de MplusKASSA koppeling

Met onze MplusKASSA koppeling met WooCommerce is dubbel invoeren verleden tijd! De MplusKASSA koppeling zorgt er voor dat jouw producten, voorraden, klanten en meer informatie met elkaar gekoppeld staan. Met de koppeling wordt het beheren van een webshop, naast het hebben van een fysieke winkel of meerdere winkels kinderspel! De koppeling zorgt er voor dat jouw producten en voorraden uit het MplusKASSA systeem doorgezet worden naar jouw WooCommerce webshop. Hierdoor kan je alle beschikbare producten ook gemakkelijk online te koop aanbieden. 

MplusKASSA branches

De MplusKASSA plug-in voor WooCommerce

De MplusKASSA is leidend binnen de koppeling. Binnen 2 minuten wordt de voorraad uit MplusKASSA gesynchroniseerd met de producten op jouw WooCommerce website. Hierdoor bespaar je veel tijd in het onderhoud van de webshop, wat veel kostbare tijd scheelt.

simon-kadula--gkndM1GvSA-unsplash

Wat wordt er gekoppeld?

 
Producten

Voorraad

Klanten

 
 

Factuur

Orders

Referentie

Filialen

 

Koppeling vereisten

MplusKASSA

WooCommerce Webshop

charlesdeluvio-_4K7BwaHUGc-unsplash
MplusKASSA koppeling maatwerk wensen?

Naast onze basis MplusKASSA WooCommerce koppeling, is maatwerk ook mogelijk. Wij analyseren jouw online situatie en zullen de koppeling volledig aan laten sluiten op jouw MplusKASSA eisen en wensen.

Met trots kunnen we wel zeggen dat we met Minty Media officiëel API partner zijn van MplusKASSA. Via de website van MplusKASSA kun je ons terug vinden als officiële API partner. 

Wat vinden andere van onze MplusKASSA koppeling voor WordPress?

Veelgestelde vragen

Ik heb een specifieke wens die ik ontwikkeld wil hebben binnen de MplusKASSA koppeling, is dat mogelijk?

Ons team en de koppeling zijn erg flexibel en we denken graag met je mee. Daarom is geen probleem voor ons te gek en zoeken we graag naar de perfecte maatwerk oplossing voor jouw probleem.

Kunnen jullie helpen als er iets mis gaat?

Ja zeker! Voor de MplusKASSA is een uitgebreid monitoringssysteem ontwikkeld. Daardoor kunnen we snel schakelen wanneer er iets mis dreigt te gaan. Kom je ergens niet helemaal uit of heb je vragen over de koppeling? We helpen je graag verder!

Wat betekend het dat jullie officiële MplusKASSA partner zijn?

Dat betekend dat we nauw samenwerken met MplusKASSA. Zij hebben ons benoemd tot officiële MplusKASSA API partner. Hierdoor kunnen we snel schakelen met MplusKASSA en zal het gebruik van de koppeling ook altijd bekend zijn bij MplusKASSA.

Wil je meer informatie over MplusKASSA WooCommerce Koppeling?

We voorzien je graag van meer informatie over de koppeling. Neem contact op via de mail, vul onderstaand contactformulier in of bel naar het onderstaande telefoonnummer. 

 

We reageren gewoonlijk op werkdagen binnen 24 uur op de mail.

Wij maken gebruik van Cookies