Care4Fresh WordPress Koppeling

Wat doet onze Care4Fresh WooCommerce koppeling?

Onze Care4Fresh koppeling is ontwikkeld op basis van een tussensysteem, ook wel middlewear genoemd. Op het tussensysteem komt alle data van en naar Care4Fresh bij ons binnen. Vervolgens vertalen wij alle data op het tussensysteem van en naar WooCommerce en Care4Fresh.

 

Met onze Care4Fresh WordPress koppeling is dubbel invoeren verleden tijd! Neem het Care4Fresh systeem als leidraad en gebruik onze koppeling om eenvoudig artikelen automatisch toe te voegen aan je WordPress webshop.

Artikelen, prijzen, gewicht en vele andere functionaliteiten worden eenvoudig gekoppeld.

We hebben een aantal belangrijke functionaliteiten die gekoppeld kunnen worden voor je op een rijtje gezet:

Artikelen vanuit Care4iT versturen we naar WooCommerce.

Relaties vanuit Care4iT versturen we naar WooCommerce.

Prijzen vanuit Care4iT versturen we naar WooCommerce.

Verkooporder van WooCommerce worden geïmporteerd in Care4iT.

 

Onze Care4Fresh WordPress koppeling is voorzien van alle standaard functionaliteiten binnen het Care4Fresh systeem. Maatwerk is bij ons altijd bespreekbaar! Wel hebben wij ons natuurlijk te houden aan de structuur die Care4fresh ons voorschrijft. Binnen de Care4Fresh structuur denken we graag met je mee!

Over Minty Media

Minty Media is een jong mediabureau opgericht in 2013. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en webshops op het open source platform WordPress. Voor het bouwen, optimaliseren en het beheer en onderhoud ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden verschillende koppelingen aan naar bijvoorbeeld kassa systemen of marketplaces en zo ook de Recruitee koppeling naar jouw WordPress website.

Over Recruitee

Recruitee is een Applicant Tracking System (ATS) en is opgericht in 2015 door Paul Smoczyk en Perry Oostdam. Recruitee brengt teams samen. Met de juiste tools wordt jouw recruitmentproces naar een volgend level gebracht. Samenwerken wordt makkelijker en efficiënter.
Previous
Next

Care4Fresh / Care4it

Care4Fresh is ontwikkeld door het hoofdbedrijf Care4it en werkt op basis van een ERP systeem. Dit Enterprise Resource planning (ERP) systeem is gefocust op versproducten. Care4fresh ondersteunt alle logistieke processen binnen dagvers bedrijven. Zo helpt Care4Fresh dagvers bedrijven bedrijfsprosessen te automatiseren en te beheren voor optimale prestaties. In combinatie met onze Care4it WordPress koppeling kunnen de bedrijfsprosessen nog beter geautomatiseerd worden

Kosten

De kosten voor de Care4Fresh WooCommerce koppeling betreffen implementatiekosten en maandelijkse kosten. De implementatiekosten zijn afhankelijk van de conditie van je WordPress webshop en andere technische factoren. Voor meer informatie over de kosten kun je telefonisch of via de mail contact met ons opnemen. De contactgegevens vind je onderaan de pagina of op onze contact pagina.
Previous
Next

Meer willen weten van de Care4Fresh WordPress Koppeling?

Je kunt contact met ons opnemen via de mail: info@mintymedia.nl Of je kunt bellen naar: +31 (0) 23 230 21 34 of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wij maken gebruik van Cookies