Care4Fresh WooCommerce Koppeling

Wat doet onze Care4Fresh WooCommerce koppeling?

Prijs op aanvraag

De Care4Fresh WooCommerce plug-in

Onze Care4Fresh koppeling is ontwikkeld op basis van een tussensysteem, ook wel middlewear genoemd. Op het tussensysteem komt alle data van en naar Care4Fresh bij ons binnen. Vervolgens vertalen wij alle data op het tussensysteem van en naar WooCommerce en Care4Fresh. 

Met onze Care4Fresh WordPress koppeling is dubbel invoeren verleden tijd! Neem het Care4Fresh systeem als leidraad en gebruik onze koppeling om eenvoudig artikelen automatisch toe te voegen aan je WordPress WooCommerce webshop. Artikelen, prijzen, gewicht en vele andere functionaliteiten worden eenvoudig gekoppeld.

Care4Fresh / Care4it

Care4Fresh is ontwikkeld door het hoofdbedrijf Care4it en werkt op basis van een ERP systeem. Dit Enterprise Resource planning (ERP) systeem is gefocust op versproducten. Care4fresh ondersteunt alle logistieke processen binnen dagvers bedrijven. Zo helpt Care4Fresh dagvers bedrijven bedrijfsprosessen te automatiseren en te beheren voor optimale prestaties.
In combinatie met onze Care4it WordPress koppeling kunnen de bedrijfsprosessen nog beter geautomatiseerd worden.

Belangrijke functionaliteiten die gekoppeld kunnen worden

Export artikelen Care4iT WooCommerce
Export relaties Care4iT WooCommerce
Export prijzen Care4iT WooCommerce
Import verkooporders WooCommerce Care4iT

Care4Fresh branches

Wat wordt er gekoppeld?

Producten

Klanten

Orders

Koppeling vereisten

Care4FiT

WooCommerce Webshop

sri-lanka-KSa66AYiqnk-unsplash
Care4Fresh koppeling maatwerk wensen?

Onze Care4Fresh WordPress koppeling is voorzien van alle standaard functionaliteiten binnen het Care4Fresh systeem. Maatwerk is bij ons altijd mogelijk! Wel hebben wij ons natuurlijk te houden aan de structuur die Care4fresh ons voorschrijft. Binnen de Care4Fresh structuur denken we graag met je mee!

Wat vinden andere van onze Care4Fresh koppeling voor WordPress?

Veelgestelde vragen

Ik heb een specifieke wens die ik ontwikkeld wil hebben binnen de Care4Fresh koppeling, is dat mogelijk?

De koppeling is flexibel ontwikkeld waardoor maatwerk mogelijk is. Daarbij dienen wij ons wel te houden aan de structuur van Care4Fresh.

Kunnen jullie helpen als er iets mis gaat?

Ja zeker! Voor de Care4Fresh is een uitgebreid monitoringssysteem ontwikkeld. Daardoor kunnen we snel schakelen wanneer er iets mis dreigt te gaan. Kom je ergens niet helemaal uit of heb je vragen over de koppeling? We helpen je graag verder!

Wil je meer informatie over Care4Fresh WooCommerce Koppeling?

We voorzien je graag van meer informatie over de koppeling. Neem contact op via de mail, vul onderstaand contactformulier in of bel naar het onderstaande telefoonnummer. 

 

We reageren gewoonlijk op werkdagen binnen 24 uur op de mail.

Wij maken gebruik van Cookies