Bol.com WooCommerce Koppeling

Wat doet onze Bol.com WooCommerce koppeling?

Prijs

€39,00 exclusief 21% BTW per maand

De Bol.com koppeling voor WordPress

Ben je er ook klaar mee om handmatig voorraden en prijzen dubbel aan te passen in je WordPress webshop en Bol.com account? Ook extra tijd kwijt aan het verwerken van bestellingen op 2 platformen? Met onze WordPress koppeling voor Bol.com is dat verleden tijd! De Bol.com WooCommerce Plug-in zorgt voor het automatisch synchroniseren van prijzen, voorraad, bestellingen en meer.

Automatisch producten toevoegen

Met onze automatisch producten toevoegen functie binnen de koppeling kun je echt alle kanten op. Maak nieuwe producten aan en synchroniseer met beide platformen. Ook kunnen bestaande producten die op één van de platformen staan gekoppeld worden met het andere platform. Dubbel invoeren van de titel, prijs en voorraad is hiermee verleden tijd. Het enige wat je nog moet doen is de overige informatie aanvullen en je kunt op beide platformen zorgeloos verkopen.
Bepaal zelf in welk veld je het EAN nummer invult binnen je WooCommerce webshop. Kies bijvoorbeeld voor het standaard SKU veld binnen WooCommerce, of het aangemaakte EAN veld binnen onze plug- in of maak gebruik van je eigen gemaakte EAN veld binnen WooCommerce waarmee je al werkt.

Eenvoudig prijzen toevoegen en wijzigen

Wil je andere prijzen hanteren op beide platformen? Geen enkel probleem! Met onze Bol.com plug-in kies je gemakkelijk en snel je eigen prijs per platform. Ook kun je bundel prijzen gemakkelijk toevoegen of wijzigen via de WooCommerce bol.com plug-in.
bench-accounting-MGaFENpDCsw-unsplash

Koppeling vereisten

Orders verwerken op één plek

sigmund-UWpGHf8pKwU-unsplash

Niets zo hinderlijk als orders verwerken op meerdere plekken. Met onze Bol.com WooCommerce orders plug-in verwerk je alle orders op één plek. Verwerk zowel je WooCommerce orders als je Bol.com orders gewoon in je WordPress webshop. Ontvang een geheel overzicht van alle orders en de omzet op één plek binnen je WooCommerce webshop. 

 

Ontvang je een Bol.com order? Dan wordt deze automatisch doorgezet in het overzicht van je WooCommerce orders. Je ziet duidelijk of je order van je eigen webshop is of van het Bol.com platform. Bekijk of print de Bol.com pakbon via WooCommerce en kies voor verzending via je eigen pakket leverancier of verzenden via Bol.com, mits je dit hebt geactiveerd binnen je Bol.com account.

Krijg automatisch inzichten in de bestellingen die open staan, geannuleerd zijn of verwerkt zijn. Retour zendingen verwerken via WooCommerce is niet mogelijk.

Maatwerk wensen binnen de Bol.com koppeling

Naast onze basis Bol.com koppeling, is maatwerk ook altijd mogelijk! Wij analyseren jouw online situatie en zullen de koppeling volledig aan laten sluiten op jouw eisen en wensen. Wel hebben wij ons natuurlijk te houden aan de structuur die Bol.com ons voorschrijft. Binnen de Bol.com structuur denken we graag met je mee!

Bol.com voorraad koppeling voor WooCommerce

De meeste tijd kun je kwijt zijn aan het handmatig aanpassen van voorraden. Is een artikel verkocht, dan meteen de voorraad aanpassen. Vanaf nu houd je een hele hoop tijd over om aan andere dingen te besteden binnen je onderneming door de voorraad automatisch te synchroniseren tussen je WordPress webshop en je Bol.com account. Onze koppeling biedt realtime voorraad en prijs synchronisatie (met een maximale duur van 5 minuten bij veel drukte op de server van je webshop). 

Wat vinden andere van onze Bol.com WooCommerce koppeling?

Veelgestelde vragen

Kan ik de koppeling ook gebruiken als ik niet alle functies nodig heb?

Ja hoor dat is geen enkel probleem. De functies die je wilt gebruiken kun je gewoon gebruiken en de functies die je niet nodig hebt laat je gewoon achterwege.

Ik heb verschillende Bol.com accounts, kunnen alle accounts aan één webshop koppelen?

Dat is geen enkel probleem. Bij ons kun je zo veel accounts toevoegen als je maar wil.

Hoeveel producten mag ik toevoegen binnen de koppeling?

Bij ons kun je onbeperkt aantal producten koppelen en maakt het dus niet uit of je een groot of klein assortiment hebt voor onze koppeling.

Kan ik jullie koppeling gebruiken als ik mijn eigen merk wil introduceren op het Bol.com platform?

Als je een nieuw merk of eigen merk wil toevoegen aan het Bol.com platform zal je moeten voldoen aan de Bol.com eisen. Ook heb je geregistreerde EAN nummers nodig om te kunnen verkopen met een nieuw of eigen merk op het Bol.com platform. Met onze Bol koppeling voor WordPress is dat geen enkel probleem. Zodra je aan alle eisen van het Bol.com platform voldoet kun je zorgeloos verkopen.

Kan ik de orders alsnog verwerken via Bol.com met het gebruik van de koppeling?

Ja zeker. Mocht je het prettiger vinden bestellingen toch via Bol.com te verwerken komen deze orders gewoon automatisch op verwerkt te staan in WooCommerce na het verwerken.

Mijn producten worden niet gesynchroniseerd hoe kan dat?

Soms staan er kleine foutjes in jouw webshop waardoor de koppeling niet optimaal werkt. Heb je deze korte stappenlijst al bekeken? Hiermee kun je checken of de koppeling werking niet bij jouw webshop mis gaat:

Wil je meer informatie over Bol.com WooCommerce Koppeling?

We voorzien je graag van meer informatie over de koppeling. Neem contact op via de mail, vul onderstaand contactformulier in of bel naar het onderstaande telefoonnummer. 

 

We reageren gewoonlijk op werkdagen binnen 24 uur op de mail.

Wij maken gebruik van Cookies