Koppelingen

Alle koppelingen in een oogopslag

Minty Koppelingen

Voor de verschillende klanten hebben wij API-koppelingen gemaakt tussen webapplicaties (zoals websites en webshops) en externe systemen, zoals MailChimp of MyParcel. Doordat koppelingen steeds beter beschreven worden door de externe systemen, kunnen er mooie functies gemaakt worden waardoor je beter en geautomatiseerd jouw bedrijf kunt beheren. Graag bespreken we samen met jou wat je wensen zijn voor deze systemen. Staat het systeem er niet tussen waar de bedrijfssoftware mee werkt? Graag kijken we naar de mogelijkheden.

Minty Media heeft een WooCommerce koppeling ontwikkeld voor fashion platform Fashion.Cloud…
Minty Media heeft een Realworks koppeling ontwikkeld voor WordPress. Met de koppeling kunnen bedrijfsmakelaars gemakkelijk panden vanuit Realworks op een WordPress website zetten.
Een kassasysteem en webshop die met elkaar in verbinding staan, is de droom van iedere ondernemer. Minty Media staat klaar om de koppeling tussen MplusKASSA en WooCommerce webshops
Minty Media heeft een WooCommerce Bol voorraad synchronisatie gemaakt zodat de voorraad gemakkelijk gesynchroniseerd wordt tussen Bol.com en de WooCommerce webshop.