Hosting

Maak een goede fundering van je online onderneming met Minty Hosting!

Hosting via Minty Hosting

Hosting is stap 1 van jouw online onderneming. Bij Minty Media vind je betrouwbare en snelle webhosting voor een eerlijke prijs. Dit doen we via onze dochteronderneming Minty Hosting. 

 

De snelheid van je website is essentieel voor de bezoekers van je website. Elke website of webshop is anders waardoor standaard hosting naar ons zeggen niet altijd goed aansluit bij elke online onderneming.

 

Bij Minty Hosting zorgen we dat de basis van je website of webshop goed staat, je voorzien wordt van snelle en betrouwbare hosting en dat je kunt rekenen op onze bekende Minty service.

Meer dan alleen maar hosting

Bij Minty Hosting vinden wij het belangrijk om transparant te werk te gaan. Vind jij het belangrijk om alle in’s & out’s te weten van jouw eigen hosting? Dan vertellen we jou hier graag alles over! Maar ook als jij wilt dat wij alles regelen, kun je op ons rekenen.

Verhuisservice

Het verhuizen van een domeinnaam en/of website naar een andere provider kan soms een lastige klus zijn. Welke procedures moet ik volgen? Gaat mijn website uit de lucht? Hoe zit het met mijn e-mail? Hoe kan ik de gegevens omzetten? Door deze vragen blijven veel mensen bij hun huidige provider, terwijl ze eigenlijk ontevreden zijn. Dat is bij Minty Hosting niet nodig!

 

Bij de overstap naar Minty Hosting, kunnen wij de verhuizing van je website zorgeloos voor je regelen. Hiervoor hebben wij een unieke verhuisservice gecreëerd.

 

We ontzorgen je graag met deze klus!

Maatwerk Hosting

Bij Minty Hosting begrijpen we dat elke website uniek is en daarom bieden we maatwerk hostingoplossingen aan die zijn aangepast aan de specifieke behoeften van jouw online onderneming.

 

Heb jij veel bezoekers of een groot assortiment in jouw webshop? Of werk jij met acties waardoor je website of webshop in een korte tijd groot belast wordt? Dat is voor ons geen probleem! We denken graag met je mee voor een hosting pakket of eigen server van Minty Hosting die compleet aansluit bij jouw specifieke eisen en wensen.

 

Bij maatwerk hosting kunnen we bijvoorbeeld de serverconfiguratie, de hoeveelheid schijfruimte, het geheugen, de bandbreedte en andere technische aspecten afstemmen op de behoeften van jouw website of webshop. We kunnen ook advies geven over welke hosting oplossing het beste past bij de specifieke eisen en doelstellingen van jouw online onderneming.

 

Door te kiezen voor maatwerk hosting bij Minty Hosting, Kun je er zeker van zijn dat jouw website of webshop de beste prestaties en betrouwbaarheid krijgt die nodig is om succesvol te zijn op het web.

Laadsnelheid

Snelle hosting is essentieel voor het bieden van een goede gebruikerservaring aan bezoekers van je website of webshop. Een snelle website laadt snel en soepel, wat niet alleen bijdraagt aan een betere gebruikerservaring, maar ook aan een hogere conversieratio en betere zoekmachine optimalisatie.

 

Daarom staat bij Minty Hosting de laadsnelheid van jouw website voorop. Door de nieuwste technieken op hosting gebied te gebruiken, kunnen wij de laadsnelheid op serverniveau versnellen. Hierdoor weet je zeker dat jouw bezoekers snel door de website kunnen navigeren. 

 

De laadsnelheid service uitbreiden met een beheer en onderhoud pakket? Ook dat kan bij Minty Media!

Registreer je domein binnen 1 minuut

Check of je gewenste domeinnaam vrij is en registreer hem bij Minty Hosting

Wil je meer weten over Minty Hosting?

Je kan contact met ons opnemen via de mail: info@mintymedia.nl , door te bellen naar: +31 (0) 23 230 21 34 of door het contactformulier in te vullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

 

We reageren gewoonlijk op werkdagen binnen 24 uur op de mail.

Wij maken gebruik van Cookies