WordPress Websites

WordPress is dé meest bekende opensource software met ongekend veel mogelijkheden.

Thema’s

Maken, installeren en maatwerk

Het WordPress thema bevat de uiterlijke delen van jouw website. Wij zijn gespecialiseerd in het maken, configureren én upgraden van deze thema’s. Ook kan je bij ons terecht om oude sites te wijzigen en te upgraden naar WordPress thema’s voor eigen gebruik of voor de klant.

Heb je een probleem met het upgraden van jouw WordPress site, of kan je de inhoud niet bewerken? Je kunt bij ons terecht voor advies en hulp.

WordPress Plugin’s

WordPress plugins zijn extra modules die de functionaliteit van de website verlengen. Plugins werken afzonderlijk van WordPress thema’s en kunnen worden ingesteld vanaf het WordPress dashboard. Wij kunnen deze plugins maken, wijzigen en upgraden.

Onderhoud

Wij weten als geen ander hoeveel tijd het kost om een website bij te houden met updates, wijzigingen en andere tijdrovende zaken. Daarom hebben wij tools ontwikkeld zodat we op een efficiënte en veilige manier jouw WordPress website kunnen onderhouden.

API Koppelingen

Voor verschillende klanten hebben wij API koppelingen gemaakt tussen de website en externe systemen, zoals Mailchimp of MyParcel. Omdat koppelingen steeds beter beschreven worden door de externe systemen, kunnen er onwijs mooie functies gemaakt worden. Hierdoor kan je beter en geautomatiseerd jouw bedrijf runnen.

Meer willen weten over onze WordPress Websites?

Je kan contact met ons opnemen via de mail: info@mintymedia.nl , door te bellen naar: +31 (0) 23 230 21 34 of door onderstaand contactformulier in te vullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Wij maken gebruik van Cookies