WordPress Websites

WordPress is dé meest bekende opensource software met ongekend veel mogelijkheden.

Thema’s

Maken, installeren, maatwerk


Het WordPress thema bevat de uiterlijke delen van jouw website. Wij zijn gespecialiseerd in het maken, configureren, upgraden en daarbij om oude sites, te wijzigen en te upgraden naar een wordpress thema’s voor eigen gebruik of voor de klant.

 

Heb je een probleem met het upgraden van jouw WordPress site, of kan je de inhoud niet bewerken? Je kunt bij ons terecht voor advies en hulp.

WordPress Plugin’s

WordPress plugins zijn extra modules die de functionaliteit van de website verlengen. Plugins werken afzonderlijk van WordPress thema’s en kunnen worden ingesteld vanaf het WordPress dashboard. Wij kunnen deze plugins maken, wijzigen en upgraden.

Onderhoud

Wij weten als geen ander hoeveel tijd het kost om een website bij te houden met updates, wijzigingen en andere tijdrovende zaken.
Wij hebben tools ontwikkeld zodat we op een efficiënte manier jouw WordPress website op een makkelijke en veilige manier kunnen onderhouden.

API Koppelingen

Voor verschillende klanten hebben wij API koppelingen gemaakt tussen website en externe systemen, zoals Mailchimp of MyParcel. Omdat koppelingen steeds beter beschreven worden door de externe systemen, kunnen er onwijs mooie functies gemaakt worden waardoor u beter en geautomatiseerd uw bedrijf kunt runnen.

Meer willen weten over onze WordPress Websites?

U kunt contact met ons opnemen via de mail: info@mintymedia.nl Of u kunt bellen naar: +31 (0) 23 230 21 34 of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.