Hosting

Betrouwbare hosting bij Minty Hosting

Wat is Minty Hosting?

Hosting is stap 1 van jouw internetonderneming. Hosting wordt altijd gezien als een achter geschoven kindje, terwijl dit de robuuste basis moet zijn van jouw internetonderneming en dan maakt het niet uit of het gaat om een blog of om een webshop, jouw website moet gewoon altijd online zijn.

 

Wij bieden onze hosting aan onder de naam Minty Hosting. Dit om het gescheiden te houden van de Media tak. Verder is Minty Hosting exact hetzelfde bedrijf als Minty Media.

Hosting met meerwaarde

Bij hosting vinden wij het belangrijk om transparant te werk te gaan. Vind jij het belangrijk om de ins and outs te weten van jouw eigen hosting, dan willen wij je hier alles over vertellen! Maar ook als jij wilt dat wij alles regelen en jij er geen omkijk meer naar hebt, kun je op ons rekenen.

Verhuisservice

Het verhuizen van een domeinnaam en/of website naar een andere provider kan een lastige klus zijn. Welke procedures moet ik volgen? Gaat mijn website uit de lucht? Hoe zit het met mijn e-mail? Hoe kan ik de gegevens omzetten? Hierdoor blijven veel mensen bij hun huidige provider, terwijl ze eigenlijk ontevreden zijn. Dat is niet nodig!
Als je jouw website onderbrengt bij Minty Hosting, dan kunnen wij de verhuizing zorgeloos voor je regelen. Hiervoor hebben wij namelijk een unieke verhuisservice.

Hosting

Doordat de meeste van onze klanten op het WordPress systeem draaien weten wij als geen ander hoe WordPress werkt, hier is onze hosting helemaal op afgesteld.
Dit neemt niet weg, dat wij ook andere open source systemen kunnen hosten en ook daar genoeg van af weten.

Laadsnelheid

Bij Minty Hosting staat de laadsnelheid van jouw website voorop.

Door de nieuwste technieken op Hosting gebied te gebruiken, kunnen wij de laadsnelheid op server niveau versnellen.

Registreer je domein al binnen 1 minuut

Check of je gewenste domeinnaam vrij is en registreer hem bij Minty Hosting

Meer willen weten over Minty Hosting?

U kunt contact met ons opnemen via de mail: info@mintymedia.nl Of u kunt bellen naar: +31 (0) 23 230 21 34 of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.