Hosting

Betrouwbare hosting bij Minty Hosting

Wat is Minty Hosting?

Hosting is stap 1 van jouw internetonderneming. Aan hosting wordt vaak niet genoeg aandacht gegeven, terwijl dit juist de robuuste basis moet zijn van jouw internetonderneming.  Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een blog of om een webshop; jouw website moet te alle tijde online zijn.

 

Wij bieden onze hosting aan onder de naam Minty Hosting. Dit om een scheiding te creëren van de Media tak. Verder is Minty Hosting exact hetzelfde bedrijf als Minty Media.

Hosting met meerwaarde

Bij hosting vinden wij het belangrijk om transparant te werk te gaan. Vind jij het belangrijk om de in’s & out’s te weten van jouw eigen hosting? Dan vertellen we jou graag hier alles over! Maar ook als jij wilt dat wij alles regelen, kun je op ons rekenen.

Verhuisservice

Het verhuizen van een domeinnaam en/of website naar een andere provider kan een lastige klus zijn. Welke procedures moet ik volgen? Gaat mijn website uit de lucht? Hoe zit het met mijn e-mail? Hoe kan ik de gegevens omzetten?  Door deze vragen blijven veel mensen bij hun huidige provider, terwijl ze eigenlijk ontevreden zijn. Dat is niet nodig!


Als je jouw website onderbrengt bij Minty Hosting, dan kunnen wij de verhuizing zorgeloos voor je regelen. Hiervoor hebben wij namelijk een unieke verhuisservice gecreëerd.

Hosting

Doordat de meeste van onze klanten op het WordPress systeem draaien, weten wij als geen ander hoe WordPress werkt. Onze hosting is hier compleet op afgesteld.

 

Werk je met andere open source systemen? Dat is voor ons geen probleem; ook hier weten wij genoeg van af! 

Laadsnelheid

De laadsnelheid van een website is uitgegroeid tot een van de belangrijkste aspecten en wensen van de klant. Daarom staat bij Minty Hosting de laadsnelheid van jouw website voorop.

 

Door de nieuwste technieken op hosting gebied te gebruiken, kunnen wij de laadsnelheid op serverniveau versnellen. Hierdoor weet je zeker dat jouw klanten snel door de website kunnen navigeren. 

Registreer je domein al binnen 1 minuut

Check of je gewenste domeinnaam vrij is en registreer hem bij Minty Hosting

Meer willen weten over Minty Hosting?

Je kan contact met ons opnemen via de mail: info@mintymedia.nl , door te bellen naar: +31 (0) 23 230 21 34 of door onderstaand contactformulier in te vullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.