Beheer en Onderhoud

Minty Media biedt verschillende WordPress onderhouds- en beheerscontracten

WordPress beheer & onderhoud

Minty Media biedt verschillende WordPress onderhouds- en beheerscontracten aan (technisch beheer). Afhankelijk van de complexiteit van de website of webshop, wordt een WordPress onderhoudscontract opgemaakt.

 

Voor het WordPress CMS is het belangrijk dat er maandelijkse updates worden gedaan. Dit heeft met een aantal factoren te maken. Denk aan:
– Veiligheid
– Efficiëntie (snelheid)
– Nieuwe functies

 

Het onderhoud van het technische beheer wordt op 3 niveaus gedaan:
– WordPress (core)
– Plugins
– Thema

 

Al deze elementen zijn van elkaar afhankelijk. Daarom wordt er altijd aangeraden om niet lukraak op de update knop te drukken en te hopen dat alles goed komt.

 

Een probleem dat direct voor kan komen, is dat bepaalde functionaliteiten niet goed werken.
Zoals contactformulieren en bepaalde vormgeef/ styling elementen. Dit kan voorkomen worden door op een zorgvuldige manier om te gaan met updates.

WordPress back-ups

Voor elke grote WordPress update wordt er eerst een volledige WordPress backup gemaakt.


Dit gebeurt op serverniveau of door één van onze WordPress backup tools. Deze manieren gebruiken wij om eenvoudig, goede en volledige WordPress backups te maken.

Meer willen weten over ons beheer en onderhoud?

Je kan contact met ons opnemen via de mail: info@mintymedia.nl , door te bellen naar: +31 (0) 23 230 21 34 of door onderstaand contactformulier in te vullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Wij maken gebruik van Cookies